Mehmet Ali Erbil, Ece Ronay’ın nişanlısıyla beraber video çekti!

Yayın tarihi: 7 Ekim 2021 Perşembe 12:03 am - Güncelleme: 29 Haziran 2022 Çarşamba 11:12 am

Klibinde rol alan Mehmet Ali Erbil’in kendisini taciz ettiği iddiasında bulunan ve cep telefonundaki mesaj kayıtlarının görüntülerini yayınlayan Ece Ronay’ın nişanlısı Mehmet ile bir video yayınladı. Ece Ronay da, sosyal medya hesabından ‘Sanırım artık nişanlım değil’ paylaşımı yaptı.

Mehmet Ali Erbil, Erbil’in kendisini taciz ettiğini iddia eden Ece Ronay’ın nişanlısı ile birlikte çektiği bir video yayınladı. Erbil, yaşananların ardından Ronay’ın nişanlısı Mehmet isimli şahıs ile birlikte çektiği videoda, “Beni kırmadı, davetime icabet etti. Geldi evimde yemeğimi yedi” dedi.

ARTIK NİŞANLIM DEĞİL”

Ece Ronay, Mehmet Ali Erbil’in tacizini ifşa etti!

Ece Ronay ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Erkekler kendi arasında benim meselemi konuşup anlaşırken fikirlerimi almaya gerek duymamış olmalı” diyerek Mehmet Bilir için “Sanırım artık nişanlım değil” dedi.

Hemen ardından da, Mehmet Ali Erbil’in yılların kurdu olduğunu ve nişanlısının çok saf olduğu için kandırmayı başardığını yazdı.

HESABI ASKIYA ALINDI

Öte yandan Ece Ronay’ın Twitter hesabı askıya alındı.

Ece Ronay’dan Mehmet Ali Erbil’e suç duyurusu

DENİZ AKKAYA’YLA DA TARTIŞTI

Söylemezsem Olmaz programına bağlanarak Deniz Akkaya ile tartışan ve bu tartışmada söylediği “Sana belden aşağı çok iyi vururum ben” sözleri gündeme oturdu.

Erbil ile Akkaya birbirine girdi! Ece Ronay’dan ‘Söylemezsem Olmaz’ iddiası