Mehmet Ali Erbil: Telefonum bende değil asistanımdaydı

Yayın tarihi: 5 Ekim 2021 Salı 12:20 pm - Güncelleme: 30 Haziran 2022 Perşembe 9:52 am

Karpuz isimli şarkısıyla ünlenen şarkıcı Ece Ronay, ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil’in kendisini taciz ettiğini ileri sürdü. Ronay, ses kayıtları ve mesajları paylaştı.

Ronay, Erbil’den geldiğini iddia ettiği WhatsApp mesajları yayımladı. Söz konusu mesajlarda, “Bu akşam yanınızda uyumak istiyorum, Memelerini Tiktok’ta açıp göstermek daha mı saygın” ifadeleri yer alıyor.

Mehmet Ali Erbil, TV8’de yayınlanan 2. Sayfa programına telefonla bağlanarak söz konusu iddiayı yalanladı.

Erbil, şunları kaydetti:

“Kız bana video çekerek köpek diyor. Olay bundan ibaret. Konuyu yargıya taşıyorum. Mesajla ne tacizi olabilir. İfşa etmesi bile ayıp. Ben kendisine böyle mesajlar atmadım o benim asistanımla irtibat halinde ben değilim. Beş kuruş para almadan onun klibinde oynadım. Ben ona kardeşim diyordum. Dün akşam beni evine davet etti. Ben çocuk muyum ya kamuoyu beni biliyor. Benim sözüme mi inanacaklar yoksa bu kıza mı? Bu TikTok’ta göğüslerini açarak para topluyormuş. Senin yanında uyumak istiyorum diye onu ben yazmadım. Benim telefonum asistanımın elinde. O da beni defalarca kez uyardı ‘Bu kızın beklentisi farklı’ diye. Artık mahkemede hesaplaşacağız. Kızım yaşındaki bir kadın bana ‘köpek’ diyor. Asıl tehdidi o yaptı. Kendi Instagram’dan bana yazdı sonra klibini söyledi. Ben bu zamana kadar kimsenin klibinde oynamadım. Gençlere destek olmak için oynamıştım.”

Ece Ronay, Mehmet Ali Erbil’in tacizini ifşa etti!

Ece Ronay’dan ‘iftira’ diyen Erbil’e yanıt: Bende her şey duruyor

‘Z KUŞAĞI’ TUZAĞI

Erbil, Ece Ronay’ın “Haklı olduğunuz bir konu var. O da mesajlarınızı kesip biçtiğim. Çocuk takipçilerime kötü örnek olmaması amacıyla daha fazla rezilliğinizi paylaşmadığın için teşekkür etmemişsiniz. Ben bunu bir teşekkür olarak algılıyorum” açıklamalarına Instagram hesabından yanıt verdi.

Erbil, “Beni tehditle değil özürle susturabilirsiniz. İstediğiniz kadar ünlü olun zengin olun hatta mafya çevreniz olsun. Bu konuda bir anlaşalım ucunda ölüm olsa tacize hadsizliğe susmam. Bana köpek dedi demişsiniz. Az bile dediğimi düşünüyorum. Haddinizi bilip özrünüzü dilemeden ölsem kaldırmam bu paylaşımları” diyen Ronay hakkında şikayette bulunacağını söyledi.

Erbil paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“Ben istedim ki genç bir ruha destek vereyim. Ama günün sonunda bir Z kuşağının tuzağına düştüm. Mesajlarımı kesip biçip anlamını kaybettirerek yayınlamanın suç olduğunu bilmeyecek kadar cahil olması benim buna sessiz kalacağım anlamına gelmiyor tabii ki. Ben o mesajların tamamını ve daha fazlasını medyaya değil savcılık makamına sunacağım. Sonuç olarak ben o klipte yer almış olmaktan da adı geçen şahsa verdiğim destekten de çok pişmanım. Ve değerli kamuoyundan kabahatim olmamasına rağmen benim iyi niyetimi kullanıp kirli magazine malzeme yapanlara itibar etmemesini rica ederek kendi payıma düşen bir şey varsa şayet özür diliyorum”