Mark Zuckerberg’le olan düşmanlığını yeniden alevlendirdi

Yayın tarihi: 3 Kasım 2023 Cuma 9:00 am - Güncelleme: 2 Kasım 2023 Perşembe 11:28 pm

Elon Musk, teknoloji devi arkadaşıyla “her koşulda” kavga etme çağrısında bulunarak Mark Zuckerberg’le olan düşmanlığını yeniden alevlendirdi.

52 yaşındaki Elon Musk, SpaceX’in kurucusu, Tesla’nın CEO’su ve eski adıyla Twitter olarak bilinen X’in sahibidir. 39 yaşındaki Zuckerberg ise Facebook’un ana şirketi Meta’nın sahibidir. İkili, bu yılın başlarında sosyal medyada birbirlerine sürekli laf atmışlardı. Ancak şimdi, kavga sona ermiş gibi görünürken, kafes dövüşü olasılığı tekrar gündeme geldi. Musk, başka bir şey hakkında konuşurken Zuckerberg’e tekrar seslendi. Tesla CEO’su ayrıca “Hazırlanmak için zamana ihtiyacım yok” dedi.  “Kavgayı her zaman, her yerde, her yerde, her kurala göre yapmaya hazırım. Her ne şartta olursa olsun onu düelloya davet ediyorum” ifadelerini kullanan X sahibi tekrar düelloya çağırdı.

Elon MUsk

 

İlginizi çekebilir: Mark Zuckerberg: Elon Musk dövüşten kaçıyor

Musk, jiu-jitsu deneyimi ve Zuckerberg’e göre beden avantajına değinerek, “Deniz aygırı’ adında bir hareket yapacağım. Zuckerberg’in benden kurtulması kolay olmayacak” ifadelerini kullandı. Elon Musk, “Bu bir kibir egzersizi olabilir” diye de itiraf etti. Zuckerberg, UFC tüy sıklet şampiyonu Alexander Volkanovski’nin yanı sıra eski orta sıklet şampiyonu Israel Adesanya ile birçok kez antrenman yaptı. Bu arada Musk, ağır sıklet büyük Georges St-Pierre ile antrenman yaptı. İkili söz konusu kavgaya ne zaman girişecek belli değil ancak merakla bekliyoruz desek pek yanlış olmaz.

Huawei MatePad 11 PaperMatte akıllı tablet inceleme