Kobra Murat’ı MASAK’tan aradılar: Elim ayağım titredi!

Yayın tarihi: 8 Şubat 2024 Perşembe 1:24 pm - Güncelleme: 8 Şubat 2024 Perşembe 1:24 pm

’18 kilo altınım, 18 ev ve 4 tane yazlığım var’ diyen Kobra Murat olarak bilinen Murat Divandiler MASAK tarafından arandığını söyledi.

Kobra Murat, geçtiğimiz yıl katıldığı bir programda ’18 kilo altın, 18 ev ve 4 tane yazlığım var’ ifadeleri günlerce konuşulmuştu. Açıklaması sonrası gündem olan Kobra Murat, “Ben ‘Şu ana kadar aldıklarım 18 kiloyu bulmuştur’ dedim, kes yapıştır olunca ’18 kilo altınım var’ olarak girdi sitelere. Telefonum susmuyor şu anda” demişti.

Helallik isteyerek girdiği hastaneden göbek atarak çıktı! Kobra Murat taburcu oldu

“ELİM AYAĞIM TİTRİYOR”

Aramızda Kalmasın programına konuk olan şarkıcı, MASAK’tan telefon aldığını söyleyerek şu ifadeleri kullandı:

“MASAK beni aradı, eve kağıt geldi. Sizi araştırmaya aldık dediler, elim ayağım titredi, benim 5 katlı bina yapacağım mermerciye borcum var. Telefonu bulduk, aradık nedir diye. Murat Bey, Dilan Polat’tan dolayı camiada olan insanlar dedi incelemeye alın dedi, bunların arasında siz de varsınız dedi. Neyimi inceliyorlar benim dedim, şirketiniz olması lazım dedi. Kemancının şirketi mi olacak?”

Kobra Murat, ayrıca “Bu altınlar çok patladı Caner’in programında dedim ya 18 kilo altın… Altınları sormadı banka hesabını sordu, kaç parasını devlete vergi veriyorum ben… Ben de el koyacaklar sandım” ifadelerini kullandı.

Kaynak: TELE1