Kılıçdaroğlu’nun rekorunu kırdı: En az 50 bin doları cebe koydu

Yayın tarihi: 13 Ocak 2024 Cumartesi 3:04 pm - Güncelleme: 13 Ocak 2024 Cumartesi 3:13 pm

Seçim günü ‘Öndeyiz’ tweeti atan Kılıçdaroğlu‘nun 130 milyon görüntülenme ile yaptığı rekoru geçen anılarlakal isimli kullanıcının görüntülenme sayısı 134 milyon oldu. Bu Türkiye’de bugüne kadar en fazla görüntülenen tweet oldu. Kullanıcı bu paylaşımıyla Twitter’dan en az 50 bin dolar kazandı.

X’te anılarlakal isimli bir kullanıcının yaptığı “Hayatınız boyunca sizi en derinden etkileyen olay neydi?” paylaşımı, Türkiye’de bugüne kadar en fazla görüntülenmeye ulaşan tweet oldu.

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 14 Mayıs Genel Seçim akşamı “Öndeyiz.” paylaşımı 130 milyon görüntülenmeyle Türkiye’nin en çok izlenme alan tweeti olmuştu. Bu rekoru  X kullanıcılarına “Hayatınız boyunca sizi en derinden etkileyen olay neydi?” sorusu soran anılarlakal isimli kullanıcı kırdı. Binlerce kişi hayatlarındaki en önemli olayları anlatınca ve bu paylaşımlar da kendi başına çok etkileşim alınca görüntülenmeler çığ gibi büyüdü ve 134 milyonu aştı.

KILIÇDAROĞLU’NA GÖNDERMEDE BULUNDU

Rekorun yeni sahibi eski sahibine de göndermede bulundu.

EN AZ 50 BİN DOLAR KAZANDI

Ardından Elon Musk’ın X’te etkileşim başına ücret ödeneceği güncellemesini getirmesiyle para hesapları yapılmaya başladı. Bir kullanıcı mavi tikli bir kullanıcının bu tweetten en az 50 bin dolar kazanabileceğini iddia etti.

Para kazanması için mavi tikinin olması gerektiği söylenirken kullanıcı mavi tiki açıp gizlediğini söyledi.

Kılıçdaroğlu: Öndeyiz

Kaynak: TELE1