Kartal Belediyesi Kreşleri’nde ön kayıtlar 24 Mayıs’ta alınmaya başlıyor

Yayın tarihi: 22 Mayıs 2024 Çarşamba 6:54 pm - Güncelleme: 22 Mayıs 2024 Çarşamba 6:54 pm

Kartal Belediyesi kreşleri, 2024-2025 eğitim öğretim yılına merhaba demeye hazırlanıyor. Kreşlere öğrenci kayıtlarının ön başvuruları, 24 Mayıs-3 Haziran tarihleri arasında Kartal Belediyesi’nin internet sitesi üzerinden online olarak gerçekleştirilecek. Öğrenci yerleştirmeleri ise noter huzurunda çekilişle yapılacak.

Türkiye’nin en fazla kreşine sahip belediyesi olma özelliğini taşıyan ve Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in öncülüğünde çocukları; bilim, sanat, kültür, Atatürk ilke ve inkılaplarının ışığında yetiştiren Kartal Belediyesi Kreşlerinin, yeni dönem kayıtları başlıyor. Kartal Belediyesi Kreş Müdürlüğü, 2024-2025 eğitim öğretim yılında, minik öğrencileriyle yine dopdolu bir eğitim yılına hazırlanıyor.

ÖN BAŞVURULAR BELEDİYENİN İNTERNET SİTESİNDE

Kreşlere kayıt için yapılacak ön başvurular; 24 Mayıs-3 Haziran tarihleri arasında, belediyenin resmi internet sitesi olan; www.kartal.bel.tr üzerinden gerçekleştirilecek. Noter huzurunda yapılacak kura çekilişinin ardından ön başvuruların kesin sonuçları ise yine Kartal Belediyesi internet sitesi üzerinden açıklanacak.

EN DEĞERLİ YATIRIMLARIMIZI ÇOCUKLARIMIZIN GELECEĞİ İÇİN YAPIYORUZ

“En değerli yatırımlarımızı çocuklarımızın geleceği için yapıyoruz” diyen Başkan Yüksel,ilçede hizmet veren 15 Çocuk Gelişim Merkezi ile Türkiye çapında örnek teşkil ettiklerini söyleyerek 2024-2025 eğitim dönemi için hazırlıkların başladığını belirtti.

Kaynak: BÜLTEN