İYİ Parti İstanbul İl Başkanı görevden alındı

Yayın tarihi: 27 Eylül 2023 Çarşamba 4:56 pm - Güncelleme: 27 Eylül 2023 Çarşamba 4:59 pm

İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Coşkun Yıldırım, Genel Merkez tarafından görevden alındı.

Odatv’nin haberine göre yaklaşık 9 aydır il başkanlığı görevini yürüten İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Coşkun Yıldırım, Genel Merkez tarafından görevden alındı.

Yeni atama yazısı henüz İl Başkanlığı’na gönderilmediği belirtilirken, Çoşkun’un yerine İYİ Parti Teşkilat Başkanı ve İstanbul Milletvekili Buğra Kavuncu’ya yakınlığı dikkat çeken ve eski İstanbul İl Başkan Yardımcısı ve şu an Teşkilat Başkan Yardımcısı Yücel Coşkun’un atanması bekleniyor.

Öte yandan Yıldırım, birkaç gün önce sosyal medya hesabından “Görevimizin başındayız” açıklamasını yapmıştı.

COŞKUN YILDIRIM KİMDİR?

1964 yılında, Erzincan’da doğdu. İstanbul Kabataş Erkek Lisesi’nden mezun olduktan sonra, lisans eğitimini Yıldız Teknik Üniversitesi “Jeodezi ve Fotogrametri Mühendisliği” bölümünde tamamladı.

İstanbul Üniversitesi’nde “Sosyal Yapı-Sosyal Değişim” üzerine Yüksek Lisans eğitimini tamamlayan Yıldırım’ın Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürütmekte olduğu şirketi, halen gayrimenkul ve inşaat sektöründe faaliyet göstermektedir.
Play Video

Erzincan Kültür Vakfı kuruculuğu ve mütevelli heyeti üyeliği ile Yıldız Teknik Üniversitesi Vakfı mütevelli heyeti üyeliklerini yürümektedir.

25 Ekim 2017’de kurulan İYİ Parti’de Kurucular Kurulu Üyeliği ve iki dönem Genel İdare Kurulu üyeliği görevlerinde bulunan Yıldırım evli ve 2 çocuk babasıdır.

İmamoğlu’na ‘limon’ kumpasına hapis cezası

Yurttaşa halk ekmek, damada ıstakoz

İmamoğlu’ndan CHP ilçe başkanına tepki: Rezillik…

Özgür Özel, Ekrem İmamoğlu imasına tepki gösterdi