İmamoğlu: Siz bugün ana muhalefet lidersiniz, yarın bu ülkenin başındasınız

Yayın tarihi: 20 Eylül 2022 Salı 12:32 pm - Güncelleme: 20 Eylül 2022 Salı 4:30 pm

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Gazi Teknik Anadolu Lisesi’nin temel atma töreninde konuştu. İmamoğlu konuşmasında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na, “Siz bugün ana muhalefet lidersiniz, yarın bu ülkenin başındasınız” dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Elazığ’da İstanbul Büyükşehir Belediyesi Gazi Meslek Teknik Anadolu Lisesi temel atma törenine katıldı.

Törende konuşan İmamoğlu’nun açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

Hep birlikte kol kola burada bu okulu açmamızın ne mahsuru var. Siz bugün ana muhalefet lidersiniz yarın bu ülkenin başındasınız. Bugün bu ülkenin başında olan insan yarın muhalefet olacak. Ben İstanbul’da Belediye Başkanlığı dönemimde hep şu özlemi çektim 5 yıl boyunca bir büyükşehir belediye başkanını makamımda görmediğim için ‘ben de belediye başkanı olayım bakın size ne kadar çok gelmeyeceğim’ demedim. ‘O kadar çok geleceğim ki sizi utandıracağım’ dedim.

Kaldı ki bu ülkenin her siyasi partisi, iktidarından muhalefetine ülkesi için çalışmıyor mu? Bu okul CHP’nin okulu mu? Değil. Milletimizin okulu. Ne mutlu bize ki Elazığ’a böyle bir hizmeti yapıyoruz.

Kılıçdaroğlu Elazığ’da İBB’nin okul açılışında: MEB’in kapasitesi yetersizdi…