Şahan Gökbakar’dan Özgür Özel’e ‘Mustafa Bozbey’ çağrısı

Yayın tarihi: 6 Mayıs 2024 Pazartesi 10:26 pm - Güncelleme: 6 Mayıs 2024 Pazartesi 10:26 pm

Şahan Gökbakar, yeğenini belediyenin iştiraki olan bir şirkete yönetim kurulu başkanı olarak atadığını doğrulayan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’e tepki gösterdi. Gökbakar, sosyal medya hesabından CHP Genel Başkanı Özgür Özel’i etiketleyerek, “Bu konuya müdahale etmelisiniz” dedi.

Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mustafa Bozbey’in yeğeni Furkan Bozbey’i belediyenin iştiraklerinden Bursa Kent Yapı İmar Bilişim Enerji’ye (BURKENT) yönetim kurulu başkanı olarak atadığı ortaya çıktı. Tepkilerin üzerine Bozbey, “Furkan Bozbey benim kardeşimin oğlu. 4-5 yıldır mimarlık yapıyor. 27-28 yaşında. Genç biri. Bir de gençleri siyasete kazandırmamız lazım. Daha işlemler dahi bitmedi. Bunun tartışılmaya açılmasını, gündem olmasını maksatlı buluyorum. İnsan üzülüyor. Bu gençler hiç mi çalışmayacak?” açıklamasını yaptı.

Komedyen Şahan Gökabakar’dan Bozbey’in açıklamasına tepki geldi. Gökbakar sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

Bursa Belediye Başkanı Mustafa Bozbey öz yeğeni Furkan Bozbey’i belediye şirketine başkan olarak atamış. Sonra da ” Bu gençler hiç mi çalışmayacak” diyerek kendini savunmuş! Evet senin kardeşinin oğlu belediye şirketinde başkan olarak çalışmayacak bey amca! Belediye babanın çiftliği olmadığı için kendi yeğenine bir zahmet başka yerde iş buluver. Nasıl insanlarsınız siz ya? Yeğenin istese bile, senin olmaz yanlış anlaşılır demen lazım! Ayıp ya! Bu konuya mudehale etmelisiniz. @eczozgurozel”

Yeğenini belediye şirketine başkan yapan Bozbey: Bu gençler hiç mi çalışmayacak?

Kaynak: TELE1