İmamoğlu: Genç belediye başkanları Türkiye siyasetine yeni bir yön çizecek

Yayın tarihi: 23 Mayıs 2024 Perşembe 1:16 pm - Güncelleme: 23 Mayıs 2024 Perşembe 1:16 pm

Haber: TELE 1 HABER MERKEZİ

Avcılar Belediye Başkanı Utku Caner Çaykara’yı ziyaret eden İBB Başkanı İmamoğlu, “Genç belediye başkanları Türkiye siyasetine yeni bir yön çizecek” ifadelerini kullandı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, ilçe belediye başkanlarına ziyaretlerini sürdürüyor. İmamoğlu bugün Avcılar Belediye Başkanı Utku Caner Çaykara’ya tebrik ziyaretinde bulundu.

Genç belediye başkanlarının enerjileriyle, Türkiye siyasetine yeni bir yön çizeceğine inandığını vurgulayan İmamoğlu, “Genç arkadaşlarımızın konusu, sadece belediye başkanlığı görevini yerine getirmek değil, aynı zamanda çok yenilikçi adımlarla beldesine, ilçesine sunacağı farklı projelerle, katkılarla, ‘Biz daha iyi yönetebiliriz’ noktasında gençlere, genç nesle güçlü bir mesaj verecek” dedi.

“İstanbul’da bazı belediye başkanlarımızın farklı sorumlulukları ve farklı misyonları var” diyen İmamoğlu, “Bu anlamda, özellikle genç belediye başkanlarımızın çok özel bir sorumluluk hattı olduğunu düşünüyorum. Bu da İstanbul’da, ilk defa bu dönem bu kadar genç arkadaşımızın görev aldığı bir süreç. Belki de sadece partimizden gelen genç arkadaşlarımız noktasında değil, dönem olarak da baktığımızda geçmişe, bu kadar genç bir belediye başkanı süreci çok fazla olmamıştır diye düşünüyorum” dedi.

ÇAYKARA: HEYECANLIYIZ

Çaykara da İmamoğlu’nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti, “Sizleri burada ağırlamak, bizler için onur ve gurur verici. Hem sizleri ağırlamak hem de İstanbul Büyükşehir Belediyemizle yapacağımız ortak projelerimizi de konuşmak ve bir an önce faaliyete geçirmek adına da aynı zamanda heyecanlıyız. Bu, umut verici bir ziyaret. Hoş geldiniz” sözleriyle dile getirdi. Konuşmaların ardından İmamoğlu ve Çaykara, kurum kurmaylarının karşılıklı katılımıyla, Avcılar’ın sorunlarına ve çözüm yollarına dönük, ortak masa toplantısı gerçekleştirdi.

İmamoğlu: Bana ‘Ekrem abi’ diyorlar ya, gerisi boş…

Özgür Özel’den İmamoğlu’nun Roma ziyareti eleştirilerine yanıt: İsrafın patenti AKP’de!

Kaynak: HABER MERKEZİ