Haluk Levent, Gazze Belediye Başkanı ile görüştü: Haber edecekler…

Yayın tarihi: 20 Ekim 2023 Cuma 12:51 pm - Güncelleme: 20 Ekim 2023 Cuma 12:51 pm

Sanatçı Haluk Levent, Gazze Belediye Başkanı ile görüştüğünü belirterek “Şu anda insani yardımların gelmediğini, bugün konvoyların bir bölümüne izin verilmesinin beklendiğini belirtti” dedi.

AHBAP Derneği’nin kurucusu sanatçı Haluk Levent, yardım için Gazze Belediye Başkanı ile görüştüğünü ancak bölgeye yardımların ulaştırılamadığını söylediğini aktardı.

Levent, görüşmeye dair sosyal medya hesabından “Türkiye’nin Gazze halkının yanında olmasını memnuniyetle karşıladıklarını belirttiler. Yardım konvoyları izni alındığında haber edeceklerini söylediler” ifadesini kullandı.

Haluk Levent’in paylaşımı şöyle:

“Gazze Belediye Başkanı ile bir görüşme gerçekleştirdim. Şu anda insani yardımların gelmediğini, bugün konvoyların bir bölümüne izin verilmesinin beklendiğini belirtti. Gazze’de elektrik ve su kesintisinin olduğunu, Gazze halkının çok zor durumda olduğunu belirtti. Bu görüşmeye Lübnan Belediye Başkanı Mohamed Saadie ve Birleşmiş Kentler Yerel Yönetimler Orta Doğu Teşkilatı da katıldı. Türkiye’nin Gazze halkının yanında olmasını memnuniyetle karşıladıklarını belirttiler. Yardım konvoyları izni alındığında haber edeceklerini söylediler.”

İsrail-Hamas savaşında ikinci cuma! İsrail polisi yine namaz kılanlara saldırdı

Biden’dan İsrail’e tam destek! “Eşi görülmemiş bir fon isteyeceğiz”

Filistin’e destek eylemi yapan ABD’liler kendilerini zincirledi

Eski Diplomat Aydın Selcen: Hakan Fidan’ın önerisi çok sakıncalı