Gökçe’nin bir konseri daha iptal edildi

Yayın tarihi: 15 Ağustos 2023 Salı 9:44 am - Güncelleme: 15 Ağustos 2023 Salı 9:45 am

Şarkıcı Gökçe’nin Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesindeki konserinin ardından Tekirdağ Hayrabolu’daki konserinin de iptal edildiği ortaya çıktı.

AKP’nin sanatçılara ve gençlere yönelik konser ve festival iptalleri tam gaz devam ediyor. Şarkıcı Gökçe’nin Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesindeki konserinin ardından Tekirdağ Hayrabolu’da vereceği konser de iptal edildi.

‘İLÇEYE GİREMEZ’ DİYEREK İPTAL ETTİ

Gökçe’nin Afyonkarahisar’a bağlı Sandıklı’da vereceği konser,  LGBTİ+’ye destek verdiği gerekçesiyle Sandıklı’nın AKP’li Belediye Başkanı Mustafa Çöl tarafından 7 Ağustos 2023 günü iptal edilmişti. Çöl, Gökçen’in Sandıklı sınırlarına giremeyeceğini söylemişti.

Gökçe konserini iptal edip ‘ilçeye giremez’ demişti! AKP’li başkandan 7 şehit verildiği gün konser

BİR BAŞKA AKP’Lİ BELEDİYE DE KONSERİNİ İPTAL ETTİ

Gökçe, Sandıklı’dan bir gün sonra Tekirdağ’ın Hayrabolu ilçesinde 31’inci Ayçiçeği Festivali’nde 12 Ağustos’ta sahneye çıkacaktı. Ancak ilçenin belediye başkanı Dr. Osman İnan da Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl gibi, LGBTİ+’ye destek verdiği gerekçesiyle Gökçe’nin konserinin iptal edildiğini açıkladı.

YASAĞA DOYMUYORLAR

Öte yandan Bursa Nilüfer Belediyesi ise bu yıl 1-2-3 Eylül tarihlerinde Balat Atatürk Ormanı’nda düzenleyeceği Nilüfer Müzik Festivali’ni Bursa Valiliği’nin kamp ve içki satışını yasaklaması üzerine iptal etmişti.