Galatasaray’da dikkat çeken gelişme! Yönetimden Muslera kararı

Yayın tarihi: 21 Aralık 2020 Pazartesi 2:21 pm - Güncelleme: 21 Aralık 2020 Pazartesi 4:34 pm

Galatasaray Yönetimi, sezon sonunda sözleşmesi bitecek futbolcularla ilgili çok konuşulacak  bir karar aldı. Sarı-kırmızılılar, sene sonunda serbest kalacak yıldızlara takımda kalmaları için bir şart sundu. Fernando Muslera’nın da imza için sene sonunu bekleyecek olması dikkat çekti.

Galatasaray’ın Karagümrük ile oynadığı maçta aldığı mağlubiyet yönetimi farklı bir karara itti.

Daha önce sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan 9 oyuncuyla masaya oturmayı planlayan yönetim, Fatih Terim’den de aldığı görüş doğrultusunda bu işi sezon sonuna bırakma kararı aldı.

9 OYUNCUNUN DURUMU BELİRSİZ

Cimbom’da sezon sonunda Arda Turan, Ryan Donk, Muslera, Ömer Bayram, Younes Belhanda, Martin Linnes, Şener Özbayraklı, Emre Taşdemir ve Emre Akbaba’nın sözleşmesi sona eriyor.

İYİ OYNAYAN TAKIMDA KALACAK

Takvim’in haberine göre; yönetim daha aldığı kararda geri adım atarak futbolculara, “İyi oynayın imzayı atın” mesajı gönderdi. Buna göre kalan süreç içinde iyi performans gösterenlerle devam edilecek.

KİRALIKLAR DA BİLMECE GİBİ

Etebo ve Saracchi gibi kiralık oynayan oyuncuların durumu da performansa bağlı. Başarılı olanlar için yönetim kulüplerine teklifte bulunacak.

TERİM’E KIRMIZI

Süper Lig’de son haftalarda inişli çıkışlı bir performans çizen Galatasaray’da son olarak Fatih Terim’in Fatih Karagümrük karşılaşmasında gördüğü kırmızı kart gündeme damga vurdu.