Friends’in çöpte bulunan orijinal senaryosu açık artırmada

Yayın tarihi: 11 Ocak 2024 Perşembe 5:15 pm - Güncelleme: 11 Ocak 2024 Perşembe 5:15 pm

Gelmiş geçmiş en iyi dizilerden biri olarak gösterilen Friends’in çöpte bulunan orijinal senaryoları çık artırmada satışa çıkarılacak. 12 Ocak’ta satışa çıkacak senaryolar 600-800 sterline satılabileceği düşünülüyor.

Televizyon tarihine geçen ve halen popülerliğini sürdüren Friends dizisinin çöpte bulunan orijinal senaryoları 12 Ocak’ta açık artırmada satışa çıkarılacak.

Jennifer Aniston, Lisa Kudrow, David Schwimmer, Courteney Cox, Matthew Perry ve Matt LeBlanc’in rol aldığı televizyon tarihine geçen Friends dizisine ait senaryolar açık artırmaya çıkıyor.

Hanson Ross adlı müzayede evi, dizinin 1998’de Londra’da çöpe atılmış halde bulunan iki orijinal senaryosunun açık artırmada satışa çıkarılacağını duyurdu.

NTV’nin aktardığı habere göre, dizinin dördüncü sezon finaline ait olan senaryolar, 1988 yılında Fountain Stüdyoları’nda bir çalışan tarafından bulundu. Bu stüdyolarda “The One With Ross’s Wedding” adlı bölümün birinci ve ikinci kısımları çekildi.

600-800 STERLİNE SATILABİLİR

İsmi verilmeyen kişi, “Onlarla ne yapacağımdan emin değildim, bu yüzden ofisimdeki çekmeceme koydum. Hangi oyuncuya ait olabileceklerini merak ettiğimi hatırlıyorum. Senaryolara gerçek bir Friends hayranı sahip olmalı” diye konuştu.

12 Ocak’ta açık artırmaya çıkacak olan senaryoların 600-800 sterline satılabileceği düşünülüyor.

Friends’in ‘Chandler’ı Matthew Perry’nin ölüm sebebi belli oldu

Kaynak: TELE1