Fethiye Caddesi siyasi hırslar yüzünden zarar görüyor!

Yayın tarihi: 9 Mayıs 2023 Salı 4:31 pm - Güncelleme: 9 Mayıs 2023 Salı 4:31 pm

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, 20 yıl sonra altyapı ve üstyapısı ile yeniledikleri Fethiye Caddesi’ne, Vakıf İş Hanı inşaatı sebebiyle haber vermeden ve kontrolsüzce tonlarca beton mikser ve kamyonun girdiğini ifade ederek, “Bu bilinçli bir kötülük” dedi

 

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in öncülüğüyle İzmit’in kalbi olan Fethiye Caddesi 20 yıl sonunda hak ettiği değere kavuştu. Altyapı ve üstyapısıyla yenilenerek bölgeye değer katan çalışmalar sonucunda Vakıf İş Hanı inşaatı başladı. Tonlarca beton mikseri ve kamyonun Fethiye Caddesi’nde dizildiği fotoğrafları paylaşan Başkan Hürriyet tepkisini dile getirerek şu ifadeleri kullandı: Tabiri caizse; 7 düvele karşı mücadele ediyoruz derken şaka yapmıyorduk.

 

“MİLLETİMİZİ ASBESTLİ BORULARDAN KURTARDIK”

Yıllarca el sürülmeyen Fethiye Caddesi ve yan yollarını büyük bir emek ve bin bir zahmetle yaptık. Yüksek enflasyona ve maliyetlerin kat be kat arttığı bir döneme rağmen en güzel malzemeyi kullanmaya çalıştık. Sorumluluğumuz olmamasına rağmen alt yapısını yaptık. Milletimizi asbestli borulardan kurtardık. 20 yıl sonra esnafımıza ve kentimize yakışır bir proje oldu. Gel gör ki birileri yapılan iyi şeyleri bozmak ve bize zarar vermek için and içmiş gibiler.

 

“ANTİ PROPAGANDA YAPTILAR”

Konu; Vakıf İş Hanı İnşaatı. Yürüyüş Yoluna girerken 3 tane kilit var. Buna rağmen habersizce ve kontrolsüzce tonlarca beton mikserini ve kamyonu adeta proje bozulsun dercesine Fethiye Caddesi’ne dizmek gerçekten bilinçli bir kötülük. Bu kötülüğün zararını da yine vatandaşımız çekiyor. Sonuçta yapılan tüm işler vatandaşımızın parasıyla yapılıyor. Kaldı ki; Vakıf İş Hanı inşaatıyla ilgili aylarca “İzmit Belediyesi izin vermiyor, o yüzden başlayamıyoruz” diye anti propaganda yaptılar hakkımızda. Sorunlar aşılmasına rağmen bu sefer de kendileri aylarca başlamadılar inşaata.

 

“VİCDAN VE İYİLİK DİLEYECEĞİZ”

“Hani biz izin vermiyorduk? Neden başlamıyorsunuz” dedik. Bu sefer de bin dereden su getirildi. Şimdi de bu yaşananlar. Nasıl bir döneme denk geldik Allah’ım… Sağdan soldan sürekli zarar görüp sonra da anti propaganda yapanlara karşı mücadele ediyoruz. Ona rağmen tüm kötülüklere karşı iyilikle mücadele etmekten vazgeçmeyeceğiz. Sizlerin de kalbine biraz da olsa vicdan ve iyilik dileyeceğiz. Bu yaşadıklarımızı da halkımızın takdirine ve bilgisine sunuyoruz.