Kahtalı Mıçe ‘kansere yakalandı’ haberlerine isyan etti

Yayın tarihi: 7 Mayıs 2024 Salı 6:24 pm - Güncelleme: 7 Mayıs 2024 Salı 6:26 pm

‘Kahtalı Mıçe’ lakabıyla tanınan usta şarkıcı Mustafa Aslan hakkında çıkan gırtlak kanserine yakalandığı haberlerine yönelik açıklama yaptı.

‘Felaket Tellalı’ olarak tanınan Onur Akay, ‘Kahtalı Mıçe’ olarak tanınan şarkıcı Mustafa Aslan hakkında gırtlak kanserine yakalandığı öne sürüldü. 71 yaşındaki Türk halk müziği sanatçısı çıkan haberlere dair açıklama yaptı.

Sosyal medya hesabından video paylaşan Aslan, “Beni seven sevgili dinleyicilerim. Son birkaç gündür sosyal medyada eski bir haberi gündeme getirmişler. Öyle bir şey yok. ‘Gırtlak kanseri olmuş, ekonomik durumu kötü’ yönünde çıkan haberler asılsızdır. Evet, biraz rahatsızım ama gırtlak kanseri değilim. İki tane kitle var ince bağırsağımın üstünde. Onun tedavisini ve kemoterapisini görüyorum. Gayet iyiyim. Tedavi gördüğüm için biraz hırpalandım bu da normal. Sevenlerim, dostlarım akrabalarım var ve benim için korkuyorlar.”

‘İTİBAR ETMEYİNİZ’

Şarkıcı paylaşımına, “Sevgili dostlarım, gırtlak kanseri olduğuma ve ekonomik durumuma ilişkin asılsız haberler yapılmaktadır. Lütfen bu haberlere itibar etmeyiniz. Sizden sadece dualarınızı istiyorum. Selam ve dua ile” notunu düştü.

Bu hafta ‘Bahar’da yeni bölüm yok! Demet Evgar’dan açıklama

Kaynak: HABER MERKEZİ