Okul müdürünün öldürüldüğü saldırının görüntüleri ortaya çıktı

Yayın tarihi: 7 Mayıs 2024 Salı 9:41 pm - Güncelleme: 7 Mayıs 2024 Salı 9:49 pm

İstanbul’da disiplinsiz davranışları nedeniyle okuldan atılan 17 yaşındaki Iraklı Y.K.’nın, okul müdürünü öldürdüğü silahlı saldırıyla ilgili görüntüler ortaya çıktı.

İstanbul Eyüpsultan’da özel bir lisenin müdürü İbrahim Oktugan, disiplinsiz davranışları nedeniyle okuldan atılan 17 yaşındaki Iraklı Y.K. tarafından düzenlenen silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Saldırıdan önce okula gelen Y.K.’nın güvenlik kamerasına yansıyan görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde Y.K.’nın okula giriş anı ve saldırının ardından elinde bulunan silahla kaçtığı anlar yer alıyor.

‘KAYIP KİŞİ’ OLARAK ARANIYORMUŞ

Saldırının ardından bir süre sonra polis tarafından gözaltına alınan Y.K.’nın, ifade işlemleri sırasında ‘Taksirle yaralama’, ‘6136 sayılı ateşli silahlar ve bıçaklar hakkındaki kanuna muhalefet’ten suç kaydının olduğu, ayrıca ‘Kayıp kişi’ olarak arandığı ortaya çıktı.

“5 AY SONRA GELİP MÜDÜRÜ VURUYOR”

Esnaf Halil Çiçek, “Bu okulu iyi biliyoruz. Buranın müdürü disiplinli bir insandı. Iraklı çocuk okuldan atılmış. 5-6 ay sonra gelip müdürü vuruyor. Biz de olayı duyduğumuzda şaşkınlığa uğradık” dedi.

İstanbul’da lisede dehşet! Okuldan atılan öğrenci tarafından vurulan müdür hayatını kaybetti

kayıp

Kaynak: DHA