Fenerbahçe’ye Altay müjdesi

Yayın tarihi: 15 Mart 2022 Salı 12:56 pm - Güncelleme: 15 Mart 2022 Salı 12:56 pm

Alanyaspor galibiyetiyle çıkışını sürdüren Fenerbahçe’de, kaleci Altay Bayındır ile sözleşme yenileme konusunda anlaşıldı.

Fenerbahçe ‘nin başarılı file bekçisi Altay Bayındır’ın sözleşmesi gelecek yıl sona eriyor. Ferdi Kadıoğlu ve Berke Özer’de olduğu gibi sıkıntı yaşamak istemeyen sarı-lacivertliler, genç kalecinin sözleşmesini uzatmak için harekete geçti.

Yeni Şafak’ta yer alan habere göre; Fenerbahçe, kaleci Altay Bayındır’ın 2023 yılında sona erecek sözleşmesini uzatmak için harekete geçti. Yönetim, Altay ve menajeriyle ilk görüşmeyi gerçekleştirdi.

Milli kalecinin Fenerbahçe yönetiminin yeni sözleşme teklifine olumlu yaklaştığı ve sunulan maddi şartları kabul ettiği öğrenildi.

Fransız devler Fenerbahçeli Altay Bayındır’ın peşinde!

ALANYASPOR’A KARŞI ASİST YAPTI

Geldiğinden itibaren ilk 11’in değişmez ismi olan Altay performansıyla yeni efsane olma yolunda ilerliyor.

Altay Bayındır, Fenerbahçe’nin 5-2 kazandığı Alanyaspor maçında takımının Rossi ile bulduğu ilk golde kendi ceza sahası çizgisinin hemen dışından verdiği pasla asist yaptı.

Bu gol pasıyla birlikte Altay Bayındır, bu sezon Süper Lig’de asist yapan ilk kaleci oldu

11 SEZON SONRA BİR İLK

Profesyonel kariyerindeki ilk asistini Alanyaspor karşısında yapan Altay Bayındır, 2010/11’den bu yana Süper Lig’de gol pası veren ilk Fenerbahçe kalecisi oldu.

105 GÜN SONRA GERİ DÖNDÜ

Altay Bayındır, omuz sakatlığı nedeniyle yaklaşık 3.5 ay yeşil sahalardan uzak kalmıştı. 30 Ekim 2021 tarihinde oynanan Konyaspor maçında omzundan sakatlanan 23 yaşındaki kaleci, 12 Şubat 2022 tarihinde oynanan Giresunspor maçında forma giyerek 105 günün ardından sahalara geri döndü. Altay Bayındır, sakatlandığı döneme kadar bu sezon Fenerbahçe forması altında 15 maça çıkmıştı. Bayındır, bu maçlarda 19 gol yerken, 4 maçta kalesini gole kapatmayı başarmıştı.