Fransız devler Fenerbahçeli Altay Bayındır’ın peşinde!

Yayın tarihi: 13 Mart 2022 Pazar 12:39 pm - Güncelleme: 13 Mart 2022 Pazar 12:39 pm

Fransa‘nın öne gelen takımlarından Lyon, Marsilya ve Lille; Fenerbahçe’nin file bekçisi Altay Bayındır’ın peşine düştü. 3 Fransız takımın sezon sonunda sarı-lacivertli kulüp ile pazarlık masasına oturması bekleniyor.

Fenerbahçe’nin başarılı kalecisi Altay Bayındır, performansı ile her geçen gün değerini katlıyor. Bayındır, Avrupa’nın dev futbol takımlarının dikkatini çekmeye başladı.

Fanatik’ten Yusuf Dursun’un haberine göre; Uzun bir sakatlık dönemini atlatıp, yeniden eldivenleri eline geçiren milli file bekçisi, dönüşü ile birlikte farkını hissettirmeye başladı. Forma giydiği son dört maçta takımını sırtlayan Altay, yaptığı inanılmaz kurtarışlarla hem arkadaşlarını ateşledi hem de alınan puanlarda büyük pay sahibi oldu. Genç kalecinin, ortaya koyduğu bu futbol kendisini yeniden Avrupa devlerinin radarına soktu. Edinilen son bilgilere göre 23 yaşındaki eldivene, Fransa’nın köklü takımlarından Lyon, Marsilya ve Lille talip oldu.

YÖNETİM İLE GÖRÜŞECEKLER

Fransa basınıda yer alan haberler göre Lyon, Marsilya ve Lille’in Altay’ı kadrolarına katma konusunda bir hayli istekli olduğu öğrenildi. 3 kulübün sezon sonunda Fenerbahçe ile  masaya oturmaya hazırlandıkları kaydedildi.

Fransa’da aşırı sağcı cumhurbaşkanı adayına yumurtalı saldırı