Fenerbahçe’nin Arda planı! ‘Üzerek değil omuzlarda git’

Yayın tarihi: 20 Haziran 2023 Salı 11:16 am - Güncelleme: 20 Haziran 2023 Salı 11:18 am

Fenerbahçe, 18 yaşındaki genç yeteneği Arda Güler’i takımda tutmak için detaylı bir plan hazırladı.

Fenerbahçe, Arda Güler’e öncelikle yeni ve tatmin edici bir zam teklifi yapacak. Bu zam ile birlikte Arda Güler, takım arkadaşlarıyla denk bir maaş almış olacak. Ayrıca, sözleşmesindeki 17.5 milyon euro’ya serbest kalır maddesi ise daha yüksek bir rakam ile güncellenecek.

Arda Güler attığı golle tarihe geçti!

‘ERKEN’ GİDENLER ‘GERİ’ GİTTİ

Sporx’te yer alan habere göre Fenerbahçe, Arda Güler’e gelişimini tamamlamadan Avrupa’ya giden yetenekleri örnek gösterecek. Son dönemde birçok Türk oyuncu, henüz erken yaşlarda Avrupa’ya gitmesine karşın, yeterli oynama süresi bulamadığı için adeta geriye doğru gitti.

BAŞROL TEKLİFİ

Arda’yı isteyen kulüplerin de Avrupa’nın önemli ve yarışmacı kulüpleri olması, bu takımda oynayan dünya çapında birçok yıldız oyuncu olduğu için oynama süresinin kısıtlı olduğu gösterilecek. Fenerbahçe ise Arda’ya takımın başrolünü teklif edecek ve sezon boyu ilk 11’de oynayacağının altını çizecek.

Arda Güler ayrılacak mı? Maçtan sonra sinyali verdi

‘KOMPLE’ OYUNCU OLMASI İÇİN ÖZEL DESTEK

Fenerbahçe, Arda’ya gelişimi için oynama süresi dışında özel antrenör desteği de sunacak. Arda’ya Avrupa’ya gitmeden önce özellikle fiziksel açıdan daha komple bir oyuncu olması gerektiği örneklerle gösterilecek. Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz da Arda Güler’deki bu eksiği “Hiç üzerine tartışmamıza gerek yok, Arda’nın sol ayağı benimkinden daha iyi. Ama yani şunu da söylemek lazım, onun şu andaki vücudu da benim 14 yaşımdaki vücudumdu. Orada da ben daha öndeyim.” sözleriyle vurguladı.

‘ÜZEREK DEĞİL OMUZLARDA GİT’

Çocukluğundan beri Fenerbahçeli olan, odasını sarı lacivert posterlerle süsleyen Arda Güler’e idolü Alex de Souza gibi en azından 1 sezon şampiyonluk yaşaması gerektiği iletilecek. Fenerbahçe’den şampiyon apoletiyle ayrılmasının, gönül verdiği kulübü çok mutlu edeceği ve taraftarların da sonsuza kadar kalbine kazınacağı belirtilecek. Arda’nın Fenerbahçeliler’i üzerek değil gönülleri kazanarak ve omuzlarda gideceği söylenecek.

Fenerbahçe’nin Arda Güler planı belli oldu!

‘BABA’ FİGÜRÜ

Arda Güler’in gözünde bir ‘baba’ figürü gibi olan Ali Koç, özel ilişkisini de bizzat kullanacak. Annesinin hastalığında Amerikan Hastanesi’nin bir kapısını kapatan ve alanındaki uzman doktorları seferber eden Ali Koç, Arda Güler için kırılamayacak biri… Milli takım kampı dönüşü sonrası Arda Güler ve ailesiyle birlikte bir yemekte buluşacak olan Fenerbahçe’nin başkanı, ailesinin de gönlünü mutlu tutacak.

TARAFTAR DA İŞ BAŞINDA

Arda’nın kalması için Fenerbahçe yönetimi dışında taraftarlar ve camia da birleşmiş durumda. Twitter’da #BiziBırakmaArdaGüler etiketine 250 binden fazla insan katıldı ve dünya listesinde 1 numaraya yerleşti. Milli maç için Samsun’a gittiklerinde havalimanında, otelden kampa giderken ve maçta bile Arda Güler’e Fenerbahçe’de kalması için ricada bulunan sarı lacivertli taraftarlar, maçta da ‘Bizi Bırakma Arda Güler’ pankartı açtı.