Fenerbahçe’nin Arda Güler planı belli oldu!

Yayın tarihi: 16 Haziran 2023 Cuma 10:08 am - Güncelleme: 16 Haziran 2023 Cuma 10:08 am

Fenerbahçe’nin genç yıldızı Arda Güler’in geleceği belirsizliğini koruyor. Fenerbahçe’nin Arda için B planı belli oldu.

Fenerbahçe taraftarı, 18 yaşındaki Arda Güler’in geleceğini merak ediyor. Avrupa’daki birçok takımın radarında olan Arda’nın, 2023-2024 sezonunda Fenerbahçe’de kalıp kalmayacağı en büyük merak konusu. Fenerbahçe yönetimi, Arda’nın en az bir sene daha kalmasından yana görüş bildiriyor. Fenerbahçe, Arda’nın olası transferi durumunda yeni bir strateji yaptı.

VEDA SİNYALİ Mİ?

Sarı-lacivertli taraftarlar, İtalyan gazeteci Fabrizio Romano’nun Arda Güler hakkında attığı tweete de dikkat çekti. Romano’nun ısrarla Arda Güler’in serbest kalma opsiyonunun 17.5 milyon euro olduğuna vurgu yapması sarı-lacivertli taraftarların moralini bozdu, bir veda sinyali olarak değerlendirildi.

FENERBAHÇE’NİN B PLANI HAZIR

Ancak 17.5 milyon euroluk serbest kalma maddesi bir Avrupa kulübü tarafından devreye alınırsa burada da Fenerbahçe’nin atacağı adımlar belli. Milliyet’te yer alan habere göre Avrupa’da son dönemde birçok kulüp yetenekli genç yıldızların transfer edildiği kulüpte bir sene daha kalmasına sıcak bakıyor. Fenerbahçe de böyle bir durumda Arda’yı transfer edecek kulüple görüşerek, bir yıl daha sarı-lacivertli formayı giymesini sağlayacak.

Arda Güler’in annesinin paylaşımı taraftarı harekete geçirdi! “Gitme Arda…”