Fenerbahçe cevabını sahada verdi! Sıradaki rakip Twente

Yayın tarihi: 17 Ağustos 2023 Perşembe 11:50 pm - Güncelleme: 17 Ağustos 2023 Perşembe 11:50 pm

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. ön eleme turu rövanşında Maribor ile deplasmanda karşı karşıya geldi. İlk maçı 3-1 kazanan Fenerbahçe, rövanşı da 3-0 alıp play-off turuna yükseldi. Maçta Mariborlu holiganın Fenerbahçe tribüne saldırması sonrası olaylar yaşandı.

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde deplasmanda Maribor ile karşılaştı.

İlk maçı evinde 3-1 kazanan Fenerbahçe, ikinci maçta da rakibini 3-0 mağlup etti. Fenerbahçe’ye galibiyeti getiren golleri 17’de İrfan Can Kahveci, 90+21’de Szymanski ve 90+23’te Dusan Tadic kaydetti.

MARIBORLU HOLİGAN TRİBÜNE SALDIRDI

Mücadele Fenerbahçe’nin 1-0 üstünlüğüyle devam ederken 66. dakikada Maribor tribününden atlayan bir holigan, Fenerbahçe tribünlerine doğru hareket etti. Mariborlu holigan Sarı-Lacivertlilerin açtığı bir pankartı yırtmak istemesi üzerine tribünde arbede yaşandı.

Arbedenin büyümesi üzerine maçın hakemleri maçı durdurdu.

Mariborlu holigan Fenerbahçe tribününe saldırdı! Stattan çıkartılan Fenerbahçelilere skandal müdahale

Olaylara neden olan Mariborlu holigan olmasına rağmen, Fenerbahçe taraftarı stattan dışarı çıkartıldı. Dışarı çıkartılan taraftarlara Sloven polisi skandal bir müdahalede bulunarak biber gazı sıktı.

CEVABI SAHADA VERDİ

Taraftarların dışarı çıakrtılması sonrası maç devam etti. Fenerbahçe, taraftarlarına yapılan muameleye sahada cevap verdi. Sarı lacivertliler maçınd evam etmesi sonrası üst üste 2 gol bularak maçtan 3-0 galip ayrıldı ve rakibini eledi.

Fenerbahçe’nin play-off turundaki rakibi ise Twente oldu.