Eski bakan Nebati’nin taklidini yapan gazeteci hapse giriyor

Yayın tarihi: 23 Ağustos 2023 Çarşamba 6:58 pm - Güncelleme: 24 Ağustos 2023 Perşembe 9:27 am

Gazeteci Kadir Koç, eski bakanlar Süleyman Soylu, Nurettin Nebati ile AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hakaret ettiği suçlamasıyla cezaevine girecek.

Silivri’de gazetecilik yapan Kadir Koç, eski bakanlar Süleyman Soylu, Nurettin Nebati ile AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hakaret ettiği iddiasıyla hakkında verilen 1 yıl 11 ay, 11 ay 20 gün ve 8 aylık üç dosyanın birleştirilmesi sonucu cezaevine gireceğini duyurdu.

Serbestiyet’ten Kaan Göktaş’ın haberine göre normalde ayrı ayrı işleme konulduklarında denetimli serbestlik sınırında olan 3 dosyanın birleştirilmesi sonucu en az 2 yıl kapalı cezaevinde kalacağını duyuran Koç, perşembe günü cezaevine teslim olacak.

Koç, eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun Silivri’ye yaptığı bir ziyareti kastederek “Suçlu er geç suç mahaline döner” demişti.

Eski Ekonomi Bakanı Nurettin Nebati hakkında ise YouTube’da yayımladığı bir taklit suç unsuru sayılan Koç, sosyal medya hesabından “Yurt dışına çıkmayı düşündüm ama arkamdan kaçtı demesinler diye aslanlar gibi yatacağım” diyerek konuyu duyurdu.

Çanakkale’deki felaket havadan görüntülendi! Altı köy daha boşaltılıyor, alevler yerleşim yerlerine sıçradı

TELE1 ve Sözcü ekibi son anda kurtuldu! Yanan ağaç arama kurtarma ekibinin üzerine devrildi

Cemal Enginyurt: Memur-Sen gece bakanla gizlice görüştü