Trafikte korkunç cinayet! Tartıştığı kişiyi eşi ve çocuğunun önünde öldürdü

Yayın tarihi: 28 Nisan 2024 Pazar 1:08 pm - Güncelleme: 28 Nisan 2024 Pazar 1:08 pm

Antalya’da, 45 yaşındaki Önder Çakır, trafikte tartıştığı Neşet Güçlü tarafından eşi ve 8 yaşındaki kızının önünde öldürüldü.

Antalya’nın Kepez ilçesinde, trafikte Önder Çakır ile Neşet Güçlü, trafikte seyir sırasında tartıştı. İki sürücü araçlarını yol kenarına çekerek, tartışmayı sürdürdü. Bir süre sonra Neşet Güçlü, yanında taşıdığı bıçakla Önder Çakır’ı kalbinden 1 kez bıçakladı ve otobüsüyle kaçtı. Araçta 8 yaşındaki kızı ile bulunan Önder Çakır’ın eşinin ihbarıyla bölgeye ekipler sevk edildi. Özel bir hastaneye kaldırılıp, ameliyata alınan Çakır, kurtarılamadı. Cinayet Büro Amirliği ekipleri, 07 YSL 38 plakalı otobüsüyle kaçan servis şoförü Neşet Güçlü’yü yakalamak için çalışma başlattı. Ekipler, Güçlü’yü yakalayıp, gözaltına alındı.

Diğer yandan Çakır’ın cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Çakır’ın eşi Meryem ile kardeşi Öner Çakır, sabah saatlerinde morga geldi. İşlemleri tamamlanan cenazenin, Burdur’da toprağa verileceği öğrenildi. Öner Çakır, “Kardeşim, akşam eşi ve çocuğuyla evine giden adam. Kırmızı ışıkta duruyor, yeşil yanar yanmaz arkasında duran araç kornaya basarak, selektör yapmış. Kardeşim de elini kaldırmış, el işareti yapmış. Karşı taraf ne dedi, Allah bilir. Sonrasında iniyor ve olduğu gibi bıçağı saplıyor. Ne vurma var ne bir şey var. Gidiyor, bıçağı saplıyor. Dövüşürsün, kavga edersin dersin ki bu adam gitti direkt olarak bıçağı sapladı. Bıçağı göğsünün olduğu yere, kalbine saplamış. Çocuğunun ve eşinin yanında öldürmeyi hesaplamış” dedi.

Sinan Ateş cinayetinde tetikçiyi olay yerine getiren motokuryeden ‘görev tamam’ pozu

Kaynak: TELE1