Eski AKP’li yurttaş Kılıçdaroğlu’na isyan etti: Kuran’la geziyorlardı, sadece ceplerini doldurmuşlar

Yayın tarihi: 7 Eylül 2022 Çarşamba 12:28 am - Güncelleme: 7 Eylül 2022 Çarşamba 12:28 am

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Giresun’da kendisini çaya davet eden Nimet ve İsmet Aydın çiftinin evine konuk oldu. Eskiden AKP’li olduğunu söyleyen İsmet Aydın, Kılıçdaroğlu’na, “Elinde Kuran’la geziyordu; Allah, peygamber diye etkileniyorduk. Yalanmış bu. Biz de kanmışız bunlara, sadece ceplerini doldurmuşlar” dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin haftalık grup toplantısı için bugün geldiği Giresun’da, Nimet ve İsmet Aydın çiftinin çay davetini geri çevirmedi.

Eskiden AKP’ye oy verdiğini söyleyen İsmet Aydın, Kılıçdaroğlu’na hayal kırıklığını şu sözlerle anlattı:

“Kemal Beyi de eleştiriyor, kendisine bakmıyor. Ben bu adamdan niye etkilendim? Hepimiz Müslümanız, elinde Kuran’la geziyordu; Allah, peygamber diye etkileniyorduk. Yalanmış bu. Geçen belediye ile tartıştım. Cuma namazını belediyede kılıyorlar, ‘Belediyede neden namaz kılıyorsunuz, gösteriş mi yapıyorsunuz’ dedim. Ayıp, git evinde, cami de kıl. Ben inanmıyordum. Bunlar Müslüman, biz değiliz. Herkesi kötüle kötüle, böyle siyaset yapa yapa bizim gözümüzü bürümüşler. Biz de kanmışız bunlara, sadece ceplerini doldurmuşlar.”

Kedi Atlas’ın Kılıçdaroğlu’na kendini ‘zorla’ sevdirdiği anlar kamerada