Erdoğan’a oy veren Çiftçi: Zor durumdayım

Yayın tarihi: 23 Haziran 2022 Perşembe 5:17 pm - Güncelleme: 23 Haziran 2022 Perşembe 5:17 pm

AKP iktidarının politikaları sebebiyle zamların ardı arkası kesilmiyor. Niğdeli bir çiftçi AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’a oy verdiğini belirterek, “Valla zordayım şu anda. Tarlama sel giriyor ilgilenen yok, kaymakama varıyorum ‘geliriz’ diyor, Ziraat Odasına varıyorum ‘gelirim’ diyor, ne yapacağız şaşırdık” dedi. 

Niğde’de yaşayan ve geçinemediğini belirten bir vatandaş, “Ne geçinmesi evde hiçbir şey yok, istersen dolabı açayım bak yağ yok baştan suyla kaynatılanı yiyoruz. Bu giderse döner, Cumhurbaşkanı mıdır, Başbakan mıdır… Ancak başımızdan giderse düzeliriz belki. En azından deneriz, iş olur güç olur, çoluk çocuk okula gider birinci sınıftaki çocuğu okula gönderemiyoruz. Ne eğitimi aldıracağız köyde aç gidiyor, aç geliyor” diye konuştu.

“ÇİFTÇİYİ KORUMASI LAZIMDI”

Niğde’de çiftçilik yapan bir vatandaş art arda gelen zamlarla ilgili, “Yıllardır Recep Tayyip Erdoğan’a oy verdik ama şu anda ben çiftçiyim valla zordayım şu anda. Tarlama sel giriyor ilgilenen yok, kaymakama varıyorum ‘geliriz’ diyor, Ziraat Odasına varıyorum ‘gelirim’ diyor, ne yapacağız şaşırdık. Ne yapalım sel geliyor bizi vuruyor, patates para etmiyor bizi vuruyor, Recep Tayyip Erdoğan’a oy veriyoruz o da bize vuruyor nasıl olacak? Burada çiftçiye destek çıkması lazımdı, çiftçiyi koruması lazımdı. Üretim olmazsa bu millet kendi kendine biter, biteriz yani hepimiz” dedi.

 

 

Saray’da görkemle ağırlanan Selman’a müzikli yemeğin görüntüsü ortaya çıktı