Dostları Merdan Yanardağ için imza gününde buluştu

Yayın tarihi: 30 Eylül 2023 Cumartesi 2:57 pm - Güncelleme: 30 Eylül 2023 Cumartesi 5:24 pm

Hedef gösterilip tutuklanan TELE1 Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ‘ın gazeteci-yazar dostları imza gününde buluştu. Yanardağ’ın kitaplarını imzalayan dostları 4 Ekim’deki duruşma için çağrı yaptı.

Merdan Yanardağ’a Özgürlük Platformu, TELE1 canlı yayınındaki sözleri çarptırılarak hedef gösterilen ve 97 gündür tutuklu bulunan TELE1 Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ ve TELE1’le dayanışmak amacıyla Beyoğlu’ndaki Marmara Lokali’nde imza günü düzenledi.

Etkinliğe Yanardağ’ın gazeteci-yazar dostları Adnan Özyalçıner, Ayşen Şahin, Barış Terkoğlu, Ceyda Karan, Esra Alkan, İsmail Saymaz, Miyase İlknur, Murat Taylan, Musa Ağacık, Mustafa Köz, Namık Koçak, Necdet Saraç, Orhan Bursalı, Timur Soykan, Yaşar Aydın ve Zafer Arapkirli katıldı.

Saat 14:00’te başlayan imza etkinliğinde dostları Yanardağ’ın kitaplarını imzaladı. Satılan kitap gelirlerinin TELE1’e aktarılacağı etkinliğe ilgi büyüktü.

Bu arada etkinliğe katılan gazeteci-yazarlar Yanardağ’ın 4 Ekim’de görülecek duruşmasına dikkat çekerek, demokrasiden ve özgürlükten yana olan herkesi Çağlayan Adliyesi’ne çağırdı.

Etkinlik Yanardağ’ın kitaplarının imzalanmasıyla tamamlandı.

Etkinlik adresi: Beyoğlu İstiklal Caddesi Mısır Apartmanı No:163 Kat:1’deki Yüksek Ticaret Marmara Lokali

Merdan Yanardağ’dan TELE1’in demokrasi güçleri dayanışma gecesine mektup

Merdan Yanardağ’dan ‘Gezi Davası kararı ve Anayasa’ mesajı!

Mimarlar Odası’ndan Merdan Yanardağ’a ödül

EHP’den Merdan Yanardağ ve tutuklu gazeteciler için panel