CHP’li Tanal deve kuşu yumurtası ile tepki gösterdi! “Şanlıurfa’nın sorunlarına kafalarını gömüyorlar”

Yayın tarihi: 4 Mayıs 2023 Perşembe 10:19 am - Güncelleme: 4 Mayıs 2023 Perşembe 10:19 am

Deprem felaketinden etkilenen illerden olan Şanlıurfa, yetersiz ve yanlış yapılmış altyapı nedeniyle felakete sürüklendi. Depremîn ardından sel felaketi nedeniyle insanların öldüğü kentte CHP'li Mahmut Tanal, AKP iktidarının sorunlara karşı 'deve kuşu' gibi kafasını toprağa gömdüğünü söyledi. Elinde tuttuğu deve kuşu yumurtası ile seslenen Tanal şunları dile getirdi:

"CHP İKTİDARIN TÜM SORUNLARI ÇÖZECEĞİZ"

"Şanlıurfa'da elektrik zulmü var. Yollar yapılmıyor, sular yok. Vatandaş kuyu suları ile içme sularını gideriyor. Yeteri kadar okul yok, yeri kadar uzman doktor yok. Şanlıurfa'da mutluluk endeksinde en sonlarda. Ak Parti'de Şanlıurfa'nın sorunlarını görmüyor. Deve kuşu gibi kafasını toprağa gömüyor. Bu da deve kuşunun yumurtası deva kuşları da burada işte. Allah'ın izniyle CHP iktidarında Şanlıurfa'nın tüm sorunlarını çözeceğiz."" />

CHP Şanlıurfa Milletvekili adayı Mahmut Tanal, seçim bölgesinde AKP iktidarının sorunları görmezden geldiğini belirterek, “Ak Parti devekuşu gİbi kafasını toprağa gömüyor” dedi.

Deprem felaketinden etkilenen illerden olan Şanlıurfa, yetersiz ve yanlış yapılmış altyapı nedeniyle felakete sürüklendi. Depremîn ardından sel felaketi nedeniyle insanların öldüğü kentte CHP’li Mahmut Tanal, AKP iktidarının sorunlara karşı ‘deve kuşu’ gibi kafasını toprağa gömdüğünü söyledi. Elinde tuttuğu deve kuşu yumurtası ile seslenen Tanal şunları dile getirdi:

Erdoğan’ın açtığı ‘ölüm kavşağı’ TGRT’yi de isyan ettirdi

“CHP İKTİDARIN TÜM SORUNLARI ÇÖZECEĞİZ”

“Şanlıurfa’da elektrik zulmü var. Yollar yapılmıyor, sular yok. Vatandaş kuyu suları ile içme sularını gideriyor. Yeteri kadar okul yok, yeri kadar uzman doktor yok. Şanlıurfa’da mutluluk endeksinde en sonlarda. Ak Parti’de Şanlıurfa’nın sorunlarını görmüyor. Deve kuşu gibi kafasını toprağa gömüyor. Bu da deve kuşunun yumurtası deva kuşları da burada işte. Allah’ın izniyle CHP iktidarında Şanlıurfa’nın tüm sorunlarını çözeceğiz.”

Mahmut Tanal: Hazır mıyız?