Canlı yayında tırnaklarını kesen Hakan Bayrakçı: Biraz teselli oldum

Yayın tarihi: 5 Şubat 2023 Pazar 9:24 am - Güncelleme: 5 Şubat 2023 Pazar 9:24 am

CNN Türk’te canlı yayın esnasında tırnaklarını kesmesiyle gündeme gelen SONAR Araştırma Başkanı Hakan Bayrakçı, “Bu ciddi bir krizdi. Fakat çok teselli eden de oldu. Ben de biraz teselli oldum. Kişisel krizlerimin en büyüğü bu değildi.” dedi.

CNN Türk’te Ahmet Hakan’ın moderatörlüğünü üstlendiği ‘Tarafsız Bölge’ isimli programda geçtiğimiz hafta içerisinde ilginç anlar yaşandı. SONAR Araştırma Başkanı Hakan Bayrakçı,

Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayının konuşulduğu sırada canlı yayında tırnaklarını kesti. Bayrakçı, tırnaklarını kesmeyi bitirdiğinde de konuya müdahil olmaya çalıştı. Bu görüntüler kısa sürede ülke gündemine oturdu.

Ahmet Hakan konuyu bugünkü köşesine taşıdı. Programda Bayrakçı’nın tırnaklarını kestiğini fark etmediğini söyleyen Hakan, eleştirilerin odağındaki Bayrakçı’ya şu soruları yöneltti.

-Sen çok medeni bir insansın. Nazik, janti bir adamsın. İyi eğitim almışsın. Neden böyle oldu?

Sanırım konuyu sadece o an hissettiğim rahatsızlığa bağlamak da pek doğru değil. Çünkü reklam arasını bekleyebilirdim. Canlı yayında olduğumu unutmamalıydım. Haftanın 80 saatinin 18 saatini canlı yayında geçiriyoruz. Sanırım benim gibiler canlı yayınları doğal yaşamımızın parçası olarak görmeye başladık. Bilinçaltımızda bu var galiba. Bu da etkili oldu bence.

-Kişisel tarihinin en büyük krizi bu mudur?

Bu ciddi bir krizdi. Fakat çok teselli eden de oldu. Ben de biraz teselli oldum. Kişisel krizlerimin en büyüğü bu değildi. Sanırım ikincidir.

Şahan Gökbakar canlı yayında tırnak kesen Hakan Bayrakçı ile dalga geçti