Candaş Tolga Işık isyan etti: Müptezelin biri arkadaşımızı arkasından bıçaklayıp gitti

Yayın tarihi: 25 Mart 2024 Pazartesi 9:38 am - Güncelleme: 25 Mart 2024 Pazartesi 10:09 am

Gazeteci Candaş Tolga Işık, yakın bir arkadaşının Erenköy’de kimliği belirsiz bir kişi tarafından bıçaklandığını paylaşarak duruma isyan etti.

‘Az Önce Konuştum’ programı sunucusu gazeteci Candaş Tolga Işık, sosyal medya hesabından İstanbul’un Kadıköy ilçesine bağlı Erenköy semtinde yaşanan bir olayı paylaştı.

Candaş Tolga Işık, sosyal medya hesabından yakın arkadaşının güpegündüz sokak ortasında arkasından bıçaklandığını belirterek tepki gösterdi. Işık, “Erenköy’de müptezelin biri güpegündüz sokak ortasında durduk yere bir arkadaşımızı arkasından koşup bıçaklayıp yürüye yürüye uzaklaştı. İnanılır gibi değil çocuğun ne kimseyle bir mevzusu var ne husumeti, İstanbul’un göbeğinde rastgele insan bıçaklanıyor” dedi.

”CİĞERİNDE SÖNME VAR”

Işık sonraki paylaşımında da saldırganın yakalandığını ve arkadaşının sağlık durumu hakkında da bilgi verdi. Ayrıca, arkadaşının aldığı bıçak darbelerinden birinin nedeniyle ciğerinde sönme olduğunu belirten Işık, polisin saldırganı 1 saat içinde yakaladığını ve arkadaşlarının sağlık durumunun takip edildiğini ifade etti. Işık, paylaşımında şu sözlere yer verdi:

“Arkadaşımızın aldığı bıçak darbelerinden biri nedeniyle ciğerinde sönme var, takip ediliyor. Bekliyoruz. İstanbul polisi şahsı 1 saat içinde yakaladı. İnşallah başka günahsız insanlara bela olmadan hak ettiği cezayı bulur. Arayan soran ilgilenen herkese çok teşekkür ediyoruz.”

Candaş Tolga Işık, Celal Şengör’ün sağlık durumunu paylaştı! “İyileştim”

Kaynak: HABER MERKEZİ