Binali Yıldırım, çocukların ‘ne iş yapıyorsun?’ sorusuna ‘iş arıyorum’ cevabını verdi

Yayın tarihi: 8 Ekim 2021 Cuma 12:57 pm - Güncelleme: 29 Haziran 2022 Çarşamba 10:39 am

AKP Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, bir anaokulunu ziyaret etti. Yıldırım öğrencilerin “Ne iş yapıyorsunuz?” sorusuna “İş arıyorum” cevabını verdi.

AKP Genel Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, Bahçelievler’de faaliyet gösteren ve down sendromlu bireylerin görev aldığı Sempati Sosyal Tesisi’ni ziyaret etti. Bahçelievler Belediyesi Anaokulu’nu da gezen Yıldırım, öğrencilerin “ne iş yapıyorsunuz?” sorusuna “iş arıyorum” cevabını verdi.

Binali Yıldırım, Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır ile birlikte ilk olarak down sendromlu bireylerin görev aldığı Sempati Sosyal Tesisi’ni ziyaret etti. Yıldırım, burada çalışanlarla sohbet etti.

Sempati Sosyal Tesisi’nin oldukça sempatik olduğunu belirten Binali Yıldırım, “Çalışanlarından müşterilerine kadar herkes sempatik. Güler yüzlüler ve çok keyifli zaman geçiriyorlar. Hakan Bahadır’a böyle bir yeri vatandaşlarımıza kazandırdığı için teşekkür ediyoruz” dedi.

Sempati Sosyal Tesislerinin ardından Bahçelievler Belediyesi Anaokulu’nu da gezen Binali Yıldırım, burada çocuklara hediyeler verdi. Bir süre anaokulu öğrencileriyle sohbet eden Yıldırım, bir öğrencinin “Ne iş yapıyorsun?” sorusu üzerine, “İş arıyorum” cevabını verdi.

Binali Yıldırım’dan ‘güçlendirilmiş parlamenter sistem’ yorumu: Ne olduğunu bilmiyorum