Bebeği evde ölü bulunan anneden skandal savunma! “1 haftadır uyuyor zannediyordum”

Yayın tarihi: 10 Nisan 2023 Pazartesi 1:24 pm - Güncelleme: 10 Nisan 2023 Pazartesi 1:24 pm

Adana’da itfaiye ekiplerinin kapıyı kırarak girdiği evde bir bebek ölü bulundu. İfadesinde “Bir haftadır uyuyor zannediyordum” dediği öğrenilen anne Ayşegül Talay ise tutuklandı.

Adana’nın Seyhan ilçesinde, iddiaya göre, bir çocuk annesi Ayşegül Talay, evden dışarıya çıkarken anahtarını içerde unuttuğunu iddia ederek itfaiyeyi arayıp yardım istedi. Ekipler, adrese giderek kapıyı kırarak içeri girdi. Evden kötü koku geldiğini fark eden ekipler, içeride hareketsiz yatan bir bebek görünce durumu polise bildirdi. Eve sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine giden sağlık ekipleri yaptıkları incelemede 2 aylık bebeğin öldüğünü tespit etti.

Gözaltına alınan anne Talay gözaltına emniyette ifade verdi.

UYUŞTURUCU KULLANMIŞLAR

Emniyetteki ifadesinde eşiyle birlikte uyuşturucu kullandıklarını kabul eden anne Ayşegül Talay, “Sabah evden dışarıya çıkmıştım. Anahtarı unuttuğumu fark ettim. İçeriye geri giremedim. İtfaiyeyi aradım. Bebeğimin öldüğünden haberim yoktu. Bir hafta önce babasıyla yıkamıştık. Sonra sobanın yanına yatırdım. Hiç uyanmadı. Bir haftadır uyuyor zannediyordum” ifadelerini kullandı.

Adliyeye sevk edilen Ayşegül Talay, burada çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe tutuklanarak cezaevine gönderildi.  Daha önce ‘uyuşturucu kullanma’ suçundan kaydı olduğu belirlenen baba Suat Talay ise polis tarafından aranıyor.