Baş gitarist Can Tunaboylu eski sevgilisini darp etti mi? Ünlü oyuncu oğluna sahip çıktı!

Yayın tarihi: 17 Ekim 2023 Salı 12:20 pm - Güncelleme: 17 Ekim 2023 Salı 12:20 pm

Yüzyüzeyken Konuşuruz gitaristi Can Tunaboylu’nun eski sevgilisine şiddet uyguladığı iddiası gündemdeki yerini korurken annesi olduğu ortaya çıkan oyuncu Ayşe Tunaboylu oğluna sahip çıktı. Anne Tunaboylu, “Benim oğlum öyle bir şey yapmaz” ifadelerini kullandı.

Yüzyüzeyken Konuşuruz grubu yine kadına şiddet iddiasıyla gündem oldu. Geçen sene solist Kaan Boşnak’ın eşi Başak Ceylan Torun’u darp ettiği haberleri çıkan grupta bu kez gitarist Can Tunaboylu, eski sevgilisi Aybike Çelik’i darp ettiği haberleriyle tepkilerin odağı oldu.

Can Tunaboylu’nun eski sevgilisi Aybike Çelik, maruz kaldığı şiddetin büyük izlerini sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla gözler önüne serdi.

Sosyal medya hesabından darp edildiğine dair fotoğraflarını paylaşan Aybike Çelik şu iddialarda bulunmuştu:

“3 Ağustos gecesi eski erkek arkadaşım olan şahıs tarafından darp edildim. 13 gün boyunca kırık kol, gözüm mor bir şekilde duygusal manipülasyonuyla evde tutuldum. Dışarı tek çıkabildiğim gün şahsın konseriydi. Konser günü grup arkadaşlarına ve menajerlerine gözümü gösterdim. ‘Burada istenmiyorsun’ diye üzerime gelindiği için uğradığım şiddeti anlatamadım. Yaşadığım ‘Stockholm Sendromu’ nedeniyle yine ona kaçmak durumunda kaldım. Darp raporu alırım diye hastaneye götürülmedim. Kolumdaki kırık, basit bir tip bir müdahaleyle çözülemeyeceği için dava otomatik olarak açıldı.”

ANNESİ OĞLUNA SAHİP ÇIKTI

“Benim oğlum öyle bir şey yapmaz” diyen oyuncu Ayşe Tunaboylu ise oğlunun şiddet uyguladığına dair iddiaları yalanladı:

“İş yargı aşamasında. Onlar grup olarak da lince uğratılıyor. Grubu dağıtmaya çalışıyor.”

GRUPTAN AÇIKLAMA: İLİŞKİMİZİ SONLANDIRDIK

Yüzyüzeyken Konuşuruz grubu sosyal medya hesabından konuya ilişkin açıklamada bulundu. Açıklamadan bir süre sahne almayacakları vurgulanırken baş gitarist Can Tunaboylu ile olan profesyonel ilişkilerinin de durdurulduğu belirtildi.

Yapılan açıklamaya sosyal medyada tepki gösterilirken çocuğunun annesine şiddet gösteren Kaan Boşnak’a neden yaptırım uygulanmadığı sorgulandı.

Baş gitarist Can Tunaboylu eski sevgilisini darp etti iddiası! Yüzyüzeyken Konuşuruz: Profesyonel ilişkimizi sonlandırdık