Baş gitarist Can Tunaboylu eski sevgilisini darp etti iddiası! Yüzyüzeyken Konuşuruz: Profesyonel ilişkimizi sonlandırdık

Yayın tarihi: 16 Ekim 2023 Pazartesi 9:34 am - Güncelleme: 16 Ekim 2023 Pazartesi 4:21 pm

Yüzyüzeyken Konuşuruz grubunun üyesi Can Tunaboylu’nun sevgilisini dövdüğü iddia edildi. Paylaşımlarda bulunan Aybike Çelik, “Bana işkence uygulamış bu şahsın hiçbir şey yapmamış gibi hayatına devam etmesi sinirlerimi bozuyor” dedi. Gelişmeler üzerine Yüzyüzeyken Konuşuruz grubu Can Tunaboylu ile yolların ayrıldığını ve bir süre sahne almayacaklarını açıkladı.

Şarkıları milyonlarca kişi tarafından dinlenen ‘Yüzyüzeyken Konuşuruz’ grubunun üyeleri hakkında kadına şiddet iddiaları atılmata devam ediyor. Daha önce grubun solisti Kaan Boşnak’ın eşine ve çocuğuna şiddet uyguladığı iddia edilmiş günlerce konuşulmuştu. Son olarak grubunbas gitaristi Can Tunaboylu hakkında da bir darp iddiası ortaya atıldı.

“13 GÜN BOYUNCA KIRIK KOL İLE EVDE TUTULDUM”

Can Tunaboylu’nun sevgilisi Aybike Çelik yaşadıklarını anlattığı bir paylaşımda bulunarak darp izlerinin fotoğrafını paylaştı. Çelik, “3 Ağustos gecesi eski erkek arkadaşım olan şahıs tarafından ağır şekilde darp edildim.” dedi ve ekledi:

“13 gün boyunca kırık kol, gözüm mor bir şekilde duygusal manipülasyon ile evde tutuldum. Dışarı tek çıkabildiğim gün şahsın konseriydi, konser günü grup arkadaşlarına ve menajerlerine gözümü göstermek isterdim, şahıs sahnedeyken diğer müzisyen arkadaşlara suratımdaki makyajı silerek anlatmak istedim, burada istenmiyorsun diye üzerime gelindiği için uğradığım şiddeti ve incittiğimi sandığım kolumu (aslında kırık olan) ve gözümün morluğunu anlatamadım. Gösteremedim ve yaşadığım şok ve Stockholm sendromu nedeniyle yine şahsa sığınmak durumunda kaldım.”

Darp iddiasıyla gündeme gelen Kaan Boşnak’ın konserleri iptal edildi

Darp raporu alamasın diye hastaneye götürülmediğini söyleyen ve psikolojik şiddet görmeye devam ettiğini belirten Aybike Çelik, “Kolumdaki kırık basit tıbbi müdahale ile çözülemeyeceği için dava zaten otomatik olarak açıldı fakat bana işkence uygulamış bu şahsın hiçbir şey yapmamış gibi hayatına devam etmesi sinirlerimi bozuyor” dedi.

Can Tunaboylu

CAN TUNABOYLU İDDİALARI YALANLADI

Can Tunaboylu ise eski sevgilisi Aybike Çelik’in anlattıklarının gerçeğe aykırı olduğunu öne sürdü. Tunaboylu, kendini şu sözlerle savundu:

GRUPTAN AÇIKLAMA

Yüzyüzeyken Konuşuruz grubu sosyal medya hesabından konuya ilişkin açıklamada bulundu. Açıklamadan bir süre sahne almayacakları vurgulanırken baş gitarist Can Tunaboylu ile olan profesyonel ilişkilerinin de durdurulduğu belirtildi.

Yapılan açıklamaya sosyal medyada tepki gösterilirken çocuğunun annesine şiddet gösteren Kaan Boşnak’a neden yaptırım uygulanmadığı sorgulandı.

Açıklama şöyle:

SORUŞTURMA 9 EKİM’DE BAŞLATILDI

Aybike Çelik’in şikayeti sonrasından Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı Aile İçi Şiddet Suçları Soruşturma Bürosu tarafından 9 Ekim’de “Basit yaralama” ve “Hakaret” suçlarından soruşturma başlatıldığı ortaya çıktı. Soruşturmada Adli Tıp Kurumu’ndan rapor bekleniyor.