Barış Atay’a saldıranların kimliği belli oldu iddiası

Yayın tarihi: 1 Eylül 2020 Salı 2:46 pm - Güncelleme: 1 Eylül 2020 Salı 5:12 pm

İçişleri Bakanı Soylu ile yaşadığı tartışmadan sonra Kadıköy’de saldırıya uğrayan TİP Milletvekili Barış Atay‘a saldıran 4 şüphelinin kimliğinin belirlendiği iddia edildi. İddiayı yandaş Sabah gazetesi ortaya atarken, Atay’ın avukatları kendilerine bilgi verilmemesine tepki gösterdi.

İstanbul Kadıköy’de Türkiye İşçi Partisi (TİP) Hatay Milletvekili Barış Atay’a bir grup tarafından saldırılmıştı. Olayla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Atay’a saldırdıkları belirlenen 4 şüphelinin kimliği belirlendi.

İstanbul Kadıköy’de geçtiğimiz akşam Türkiye İşçi Partisi (TİP) Hatay Milletvekili Barış Atay’a bir grup tarafından saldırılmıştı. Saldırı ardından Atay, Haydarpaşa Numune Hastanesi’ne götürülmüş, tedavi altına alındığı öğrenilmişti.

Saldırıya uğrayan Barış Atay: Bizim tarafımız İpek Er’in yanı, Soylu Musa Orhan’ın tarafında

KİMLİKLERİ TESPİT EDİLDİ

Sabah’tan Sema Alim Dalgıç’ın haberine göre; Olayla ilgili yürütülen çalışmalar kapsamında yeni gelişmeler yaşandı. Edinilen bilgiye göre, Atay’a saldıran 4 kişinin kimliği tespit edildi. Yapılan tespitler ardından şüphelilerden biri de gözaltına alındı.

Barış Atay’a saldırının görüntüleri ortaya çıktı!

GÖZALTINA ALINDI

Sabah’ın iddiasına göre, şüpheli saldırganlardan 3’ünün uyuşturucu bağımlısı olduğu söylendi. Diğer kişinin de bodyguard olarak çalıştığı belirlendi.

Gözaltına alınan şüphelinin yanı sıra diğer 3 şüphelinin arandığı öğrenildi.

AVUKATLARA BİLGİ VERİLMİYOR

Sabah gazetesi, saldırganlardan birinin gözaltına alındığını iddia ederken, Atay’ın avukatları ise kendilerine bilgi verilmediğini söyledi.

Artı Gerçek’e konuşan avukatlar, olayın takipçisi olduğunu belirterek, kendilerine bilgi verilmezken kimi yayın organlarında haber yayınlanmasına tepki gösterdi.