Arda Güler’den sakatlık isyanı

Yayın tarihi: 13 Kasım 2023 Pazartesi 4:39 pm - Güncelleme: 13 Kasım 2023 Pazartesi 4:41 pm

İspanyol basını Real Madrid‘in milli yıldızı Arda Güler‘in son sakatlığından sonra gözyaşlarını tutamadığını yazdı.

Real Madrid’e transferi sonrası yaşadığı sakatlıklar sebebiyle henüz resmi karşılaşmada forma giyemeyen Arda Güler, yaklaşık 1 ay daha sahalardan uzak kalacak.

İspanyol basını Arda Güler’in yaşadığı son sakatlığın ardından gözyaşlarını tutamadığını öne sürdü. Defensa Central’de yer alan habere göre Arda Güler, “Yıkıldım! Ne zaman oynayacak olsam aynı şey oluyor” ifadelerini kullandı.

Real Madrid kulüp doktorlarının da Arda Güler’in bu sözlerini doğruladığı iddia edildi.

Arda Güler’in sakatlığı Real Madrid’in sabrını taşırdı! Baş sağlık görevlisi kovuldu

ART ARDA SAKATLANDI

Fenerbahçe’den 20 milyon euro artı 10 milyon euroluk bonus maddesiyle Real Madrid’e transfer olan Arda Güler yaz transfer sezonunun en çok konuşulan isimlerinden biri olmuştu.

Real Madrid’e transfer olduktan sonra takımla birlikte ABD kampına giden milli oyuncu, yaşadığı diz sakatlığının ardından İspanya’da ameliyat oldu ve sezon öncesi kamp döneminde takımla çalışma fırsatı bulamadı.

Las Palmas ile oynanacak La Liga maçı öncesi kısa süre de olsa takımla çalışmalarını sürdüren Arda Güler bu kez sol arka adalesinden yaşadığı sakatlık sonrası yaklaşık 4 hafta daha sahalardan uzak kaldı.

Yaşadığı sakatlık problemlerini atlatan ve uzun süre takımla antrenmanlara katılan Arda Güler, Rayo Vallecano ve Braga ile oynanan maçların kadrosunda yer alsa da Ancelotti tarafından sahaya sürülmemişti.

Arda Güler yeniden sakatlandı

KULÜP DOKTORU KOVULDU

İspanyol basınından Marca’nın özel haberine göre Real Madrid, Arda Güler’in tekrarlayan sakatlıkları sonrası baş sağlık görevlisi Niko Mihic’in görevine son verdi.

2017 yılında görevine başlayan Niko Mihic, Başkan Florentino Pérez’e ve Hırvat futbolculara olan yakınlığıyla tanınıyordu.