Antalya’da go-kart pistinde dehşet! Saçını kaptıran Lara, ölümden döndü

Yayın tarihi: 10 Eylül 2023 Pazar 12:51 pm - Güncelleme: 10 Eylül 2023 Pazar 12:56 pm

Go-kart kazalarının sonuncusu Antalya’da oldu. Tatil için geldiği Alanya’da go-kart aracına binen 15 yaşındaki Lara’nın uzun saçı, sürüş halindeyken aracın tekerlerine dolandı.

Antalya’nın Alanya ilçesinde 29 Ağustos Salı günü saat 19.30 sıralarında go-kart pistinde kaza yapan Iraklı Lara Ali Turki Aljanabad hastanelik oldu. Aljanabad’ın başından sıyrılan saçlı derisi saatler süren ameliyatla yerine dikildi. Kazaya ilişkin inceleme ve soruşturma devam ediyor.

“KASK TAKMADILAR BANA”

Yaşadığı şoku hala unutamadığını, kaza anına dair bir şey hatırlamadığını belirten Lara Ali Turki Aljanabad, “Kask takmadılar bana, bir anda saçım açıldı ve motora dolanıp çekildi. Büyük acı yaşadım. O anı anlatamam. Annem o anımı görünce mahvoldu. Eğlenmek amacıyla ilk defa bindim bu araca, ne olduğunu öğrenmek istemiştim. Olan oldu” dedi.

“KIL GİBİ DAMARLARLA UĞRAŞILIYOR”

AÜ Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Estetik Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ömer Özkan, Aljanabad’ın sağlık durumunu değerlendirdi. Genç kız için planlı bir ameliyatın daha olacağını belirten Prof. Dr. Özkan, “Ameliyat süreci biraz uzun sürdü. Çok damar yapılıyor. Kıl gibi damarlarla uğraşılıyor. Zor ameliyatlardan biriydi. Ancak seçkin merkezlerde yapılabilir ameliyatlardan” diye konuştu.

Kemeri yanlış bağlanan go-kart az kalsın öldürüyordu: Bağırsakları yırtıldı