Cem Yılmaz ‘taşkınlık çıkaran seyircisine kızıp sahneyi terk etti’ iddiası

Yayın tarihi: 9 Mayıs 2024 Perşembe 5:14 pm - Güncelleme: 10 Mayıs 2024 Cuma 9:21 am

Komedyen Cem Yılmaz‘ın son gösterisinde iki seyirci taşkınlık çıkardı. Seyircilerin davranışına öfkelenen komedyen sahneyi terk etti. Yılmaz, iki seyirci dışarı çıkarıldıktan sonra sahneye dönüp performansına devam etti. Konuyla ilgili açıklama yapan Yılmaz, “2000 kişinin konforu için, seyircim, sahneye uzak bi bölgede  2 kişinin taşkınlık yaptığını ve sahneyi duyamadıklarını söyledi ben de konfor sağlandıktan sonra devam ettim” dedi.

Hasan Can Kaya’ya yaptığı gönderme ve Necla Karahalil ile yaşadığı aşkla son günlerde sıkça konuşulan Cem Yılmaz, bu sefer son gösterisindeki bir olayla gündeme geldi.

İzleyicilerin “Hoş geldiniz CHP’liler” diyen Yılmaz’a tepki gösterdiği ve komedyenin de sahneyi terk ettiği iddia edildi. Ancak gerçek başka çıktı.

Salondaki bir seyirci olayın gerçeğini sosyal medyada şu cümlelerle anlattı:

“Kadın ve adam taşkınlık yaptı. Kadın Cem Yılmaz’a sesini duyurmak için devamlı bağırıp çağırdı. Etraftakiler de rahatsız oldu. Cem bu iş şova döndü diye olay bitene kadar kulise geçti sonra da geri geldi. Kadın yüksek sesle devamlı ‘evet ben de, aynen ben’ gibi bağırarak konuşuyordu.”

Cem Yılmaz’ın taşkınlık yapan izleyicilerin salondan çıkarıldıktan sonra sahneye döndüğü öğrenildi. Seyirciler sahneye dönen Yılmaz’a alkışla destek verdi.

CEM YILMAZ’DAN AÇIKLAMA

Görüntülerin yayılmasının ardından Cem Yılmaz’dan açıklama geldi. Olayın geçtiğimiz hafta gerçekleştiğini söyleyen Yılmaz sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

“Bugün hiç takip edemedim gecen hafta olan bi hadise haber yapılmış. Yazılan doğru değil 2000 kişinin konforu için, seyircim, sahneye uzak bi bölgede  2 kişinin taşkınlık yaptığını ve sahneyi duyamadıklarını söyledi ben de konfor sağlandıktan sonra devam ettim…Cocuk gibi haberler yapmışsınız ..Seyirci şöyle dedi o da sahneden indi ne yahu ? Dün mü başladık bu işe ? Gösteriye gelen gelmeyen yorum yapıyor ikrah geldi ha ! :)))  Allahtan oyunlar bitiyor biraz kafa dinlersiniz hazirandan sonra”

“BOŞA KÜREK, BOŞA TER”

Yılmaz bir sonraki paylaşımında da şöyle yazdı:

“Bi iyi niyetli şey yazmış; abi karalama kampanyası yapıyorlar! Demiş… Canım abim yer yok bilet yok Şubatta bitti satıldı :)) Neyin karalaması..bu bir …iki gösteri çok komik …Ne diyelim artık boşa kürek, boşa ter 🙂 İyi geceler olsun ben uzandım”

Cem Yılmaz ve Necla Karahalil aşkı bitti iddiası! Takipten çıktı

Cem Yılmaz, Stand-up, gösteri, olay çıktı

Komedyen Cem Yılmaz’ın son gösterisinde iki seyirci taşkınlık çıkardı. Seyircilerin davranışına öfkelenen komedyen sahneyi terk etti. Yılmaz, iki seyirci dışarı çıkarıldıktan sonra sahneye dönüp performansına devam etti.   

Kaynak: HABER MERKEZİ