Ali Koç genç taraftarı uyardı: Arda abi oğlum!

Yayın tarihi: 20 Haziran 2023 Salı 9:16 pm - Güncelleme: 20 Haziran 2023 Salı 9:29 pm

Fenerbahçe’nin yeni sezon forma tanıtımında Arda Güler’den yaşça küçük olan bir taraftarın Arda Güler için sadece “Arda” demesine kızan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, genç taraftara dönüp, “Arda Ağabey oğlum” dedi.

Fenerbahçe, Ülker Stadı’ndaki maraton tribünün altında bulunan Fenerium Mağazası’nda 2023 – 2024 sezonunda giyilecek formaları tanıttı.

Tanıtım katılan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve Sarı Kanarya’nın 18 yaşındaki genç yıldızı Arda Güler, stadın içinde bulunan basketbol sahasında basketbol oynadı.

Tanıtım sırasında genç bir taraftarla Ali Koç arasında ise ilginç bir diyalog yaşandı. Yaşça Arda Güler’den küçük bir taraftar, “Arda’ya bir şey olmasın” dedi. Taraftarın bu cümlesini duyan Koç, genç taraftarı uyararak “Arda Ağabey oğlum” dedi.

KLİP YAYINLANDI

Fenerbahçe Spor Kulübü’nün sosyal medya hesabından da yeni sezon formaları ile ilgili bir klip yayınlandı. Yapılan paylaşımda, “Bu formayı giyenler, bu renklere gönül vermiş bir kere. Son bir söz söyleyeceksek eğer, DAİMA FENER” ifadeleri kullanıldı.

Ali Koç ile Arda Güler arasında bir saatlik zirve