Alaattin Çakıcı bu kez de Öztrak’ı hedef aldı: Savcılık çağırdığında gidip ifademi vereceğim

Yayın tarihi: 15 Aralık 2020 Salı 10:49 am - Güncelleme: 15 Aralık 2020 Salı 10:51 am

Organize suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı bu kez de CHP Sözcüsü Faik Öztrak’ı hedef alan bir açıklama yaptı. Çakıcı, “CHP sözcüsü Faik Öztrak şahsıma ‘mafya bozuntusu’ diye hitap etmektedir. Şimdi bende PKK ile iş birliği yapan HDP`nin ortağı olan CHP grup Başkan vekiline soruyorum, be batıya hizmet eden sen vatan sever misin” ifadelerini kullanarak, “Merak etmeyin Türkiye Cumhuriyeti savcılığı çağırdığı an mutlaka gidip ifademi vereceğim” dedi.

Çakıcı, geçtiğimiz haftalarda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na hakaretler ederek tehdit etmişti. Bunun üzerine savcılık Çakıcı hakkında soruşturma başlatmıştı.

CHP Sözcüsü Faik Öztrak ise dün yaptığı açıklamada Çakıcı’nın ifadesinin alınıp alınmadığını sormuştu.

Organize suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı’dan Kılıçdaroğlu’na tehdit: Seni bakla kazığı ile tanıştırırım

Çakıcı’nın sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şu şekilde:

“Mecliste günlerdir ismim gündeme getirilmektedir. Benim üzerimden Cumhur ittifakın’ yıpratmak isteyen CHP genel başkanı, HDP’Iiler ismimi sürekli gündeme getirmek kaydıyla ahlaki kurallar dışında söz sarfetmektedirler. CHP sözcüsü Faik Öztrak şahsıma ‘mafya bozuntusu’ diye hitap etmektedir. Şimdi bende PKK ile iş birliği yapan HDP`nin ortağı olan CHP grup Başkan vekiline soruyorum, be batıya hizmet eden sen vatan sever misin ?

Yoksa bölücülerle iş birliği yapan gafil muhbir bozuntusu musun ? Ağzının ayarı olmayan, sürekli tehdit eden hakaret eden sayın genel başkanı Kılıçdaroğlu ile ilgili söylediğim sözlerle ilgili Cumhuriyet savcılığı mutlaka soruşturmayı yürütmektedir. Kovid dolayısıyla ikametim olan Bodrum’dan İstanbul’a gidip gelmekteyim. Her iki yerde de ikametim bulunmaktadır. Daha evvel de söyledim sayın Öztrak sen ve genel başkanın yiğit adam olsanız arkanıza PKK’yı ve DHKP-C’yi almışsınız. Onlara beni öldürtecek kadar yürek yok mu ? Erkeklik şikayet etmek ve devletin zırhını giyip konuşmak değildir.

Merak etmeyin Türkiye Cumhuriyeti savcılığı çağırdığı an mutlaka gidip ifademi vereceğim. Ben sizin gibi devletimi Avrupa insan hakları mahkemesine şikayet etmedim.Ülkesini batılı devletlere şikayet edene yurt sever değil, vatana ihanet eden derler. Devlete ve Cumhur ittifakına yüce mecliste saldırarak hakaret eden sizlere bu millet ulusalcı demiyor batının uşaklığını yapan yerli işbirlikçiler dediğini sizde biliyorsunuz, hala ne konuşuyorsunuz. Kamuoyuna saygılarımla arz ederim. Alaattin ÇAKICI.”

Editör notu: İmla hataları düzeltilmemiştir

Organize suç örgütü lideri Çakıcı’dan Kılıçdaroğlu’na üçüncü mektup