Organize suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı’dan Kılıçdaroğlu’na tehdit: Seni bakla kazığı ile tanıştırırım

Yayın tarihi: 17 Kasım 2020 Salı 5:46 pm - Güncelleme: 17 Kasım 2020 Salı 5:59 pm

AKP-MHP iktidarının affıyla cezaevinden çıkan organize suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu tehdit ederek, “Bahçeli ile vatan hainlerini bir potaya koyarsan hayatının hatasını yaparsın, ben yaşarken söylemlerinin dışına çıkarsan seni bakla kazığı ile tanıştırırım” ifadelerini kullandı.

Organize suç örgütü liderliğinden hüküm giymiş olan Alaattin Çakıcı, bugünkü grup toplantısında kullandığı ifadelerin ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu tehdit eden bir mesaj paylaştı. Kılıçdaroğlu’na ‘dürzü’ diyerek hakaret de eden Çakıcı, “Akıllı ol” ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu’ndan ‘adalet’ ve ‘ekonomi’ eleştirisi

CHP genel Başkanı Kılıçdaroğlu, bugünkü Meclis grup toplantısında AKP’nin yargıda reform yapacaklarına dair iddiasını eleştirmiş ve “Mafya liderlerini, uyuşturucu kaçakçıları serbest bırakıp düşünce suçlularını hapsetmekten vazgeçecek misin?” demişti.

Kılıçdaroğlu’na organize suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı’dan yanıt geldi.

Çakıcı, Kılıçdaroğlu hakkında yazdığı mektupta, ‘gafil muhbir,’onur yoksunu’, ‘dürzü’, ‘vatan hainlerine köpeklik yapıyorsun’ dedi.

“SENİ FASULYE ÇUBUĞU İLE TANIŞTIRIRIM”

Çakıcı, Kılıçdaroğlu’nun kendisi hakkında üstü kapalı olarak ‘mafya’ tabirini kullandığını belirterek “Ulan dürzü, karı mı sattım devletin hazinesini mi parselledim, eroin kaçakçılığı mı yaptım?” ifadelerinde bulunarak “Saydığım kriterlerden bir tane kamuoyuna deşifre et özür dilerim, koyamazsan seni fasulye çubuğu ile tanıştırırım” dedi.

“SENİ BAKLA KAZIĞI İLE TANIŞTIRIRIM”

Devamında ise şu ifadeleri kullandı:

“Bahçeli ile vatan hainlerini bir potaya koyarsan hayatının hatasını yaparsın, ben yaşarken söylemlerinin dışına çıkarsan seni bakla kazığı ile tanıştırırım”

“Kitle psikolojisi ile sana hainler gaz verir zorda yanında olmazlar, Sana akıllı ol diyorum”