400 kişi daha istifa edeceği iddia edilmişti! AKP’de bir istifa daha…

Yayın tarihi: 13 Eylül 2019 Cuma 12:54 pm - Güncelleme: 13 Eylül 2019 Cuma 2:57 pm

AKP’nin ihracını istediği eski Başbakan Ahmet Davutoğlu, ekibiyle birlikte iktidar partisinden istifa etti. Davutoğlu’nun istifasının ardından partiden ayrılanlara bir yenisi daha eklendi. 25. ve 26. Dönem AKP İzmir Milletvekili Doç. Dr. İbrahim Turhan da partisinden istifa ettiğini açıkladı.

AKP’de 25. ve 26. Dönem İzmir Milletvekili olarak görev yapan Doç. Dr. İbrahim Turhan, sosyal medya hesabından, “AK Parti yönetimi partiyi istişareye ve eleştiriye açık kurumsal bir siyasal yapı olarak değil, ancak bir nesil devam edecek aile şirketi olarak gördüğünü belli etmiş oldu.” diyerek istifa ettiğini duyurdu.

İşte Turhan’ın istifa mesajı:

 

Ahmet Davutoğlu’nun açıklamasının yankısı sürerken AKP’li eski vekil Feramuz Üstün istifasını açıkladı. Ayrıca bugün AKP’den 400 kişinin daha istifa edeceği iddia edildi

AKP’den istifa eden Ahmet Davutoğlu: Hedef gösterildik!

Öte yandan Ankara kulislerinde bugün AKP’den 400 kişinin istifa edeceği konuşuluyor. AKP’nin 24. dönem Gümüşhane milletvekili olan Feramuz Üstün istifasını açıkladı.

Üstün, “Kuruluşundan beri aziz milletimize hizmet etmek için içinde bulunduğum Ak Parti’den Başbakanımız Sayın Prof Ahmet DAVUTOĞLU ile beraber bugün itibariyle istifa etmiş bulunuyorum. Kamuoyuna saygıyla arz ederim.” dedi.

400 KİŞİ İSTİFA EDECEK

Öte yandan GerçekGündem’in haberine göre; Ankara kulislerinde bugün AKP’den 400 kişinin istifa edeceği konuşuluyor.

Flaş… AKP’de Davutoğlu’ndan sonra iki ihraç daha