Adana’da 90 yaşındaki kadın hayatını kaybetmişti! Şüpheli İstanbul’da çatışmada yakalandı

Yayın tarihi: 3 Ekim 2022 Pazartesi 2:15 pm - Güncelleme: 3 Ekim 2022 Pazartesi 2:16 pm

Adana’da arasında kalarak 90 yaşındaki Rahime Eker’in ölümüne sebep olan çatışmanın şüphelilerinden Abdullah Karaoğlu, İstanbul’da Rohat Gün cinayetinin şüphelisi olarak yakalandı.

Adana Yüreğir Selahattin Eyyübi Mahallesi’nde torununun kınasına gitmek isterken evinin önünde bekleyen 90 yaşındaki Rahime Eker’in ölümüne sebep olan çatışmanın şüphelileri yakalandı.

Yapılan çalışmada şüphelilerden Abdullah Karadağoğlu’nun, 31 Ekim 2014’te çarşaf giyen ve pembe şemsiyeli şüpheli tarafından öldürülen kardeşi Mehmet Mazlum Karadağoğlu cinayetine karıştığını düşündüğü için Mehmet Sait Ç.’ye ateş açtığı ortaya çıktı. Karadağoğlu’nun, 5 Ağustos’ta İstanbul Bağcılar’daki parkta başından tabancayla öldürülen Rohat Gün’ün cinayet şüphelisi olduğu da belirlendi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Abdullah Karadağoğlu, Muhammet Ali Yıldırım, Yusuf Demirtaş ve Umut Güneş, çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı; Ömer Faruk Ulu ise ev hapsine çarptırıldı. Diğer şüpheliler Bedirhan T. adli kontrol şartı, M.Ç. ise savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.

Adana’da çatışma arasında kalan 90 yaşındaki kadın hayatını kaybetti