2013’te hayatını kaybeden Paul Walker’ın kızı: Babam özel işaretler gönderiyor

Yayın tarihi: 21 Mayıs 2023 Pazar 6:20 pm - Güncelleme: 21 Mayıs 2023 Pazar 6:20 pm

Paul Walker‘ın kızı Meadow Walker, 2013 yılında hayatını kaybeden babasının kendisine sayılar aracılığıyla özel işaretler gönderdiğini söyledi.

Geçirdiği trafik kazası sonucunda 2013 yılında yaşamını yitiren oyuncu Paul Walker’ın kızı Meadow Walker, ‘Hızlı ve Öfkeli’ filminin 10’uncu serisinde konuk oyuncu olarak rol aldı. Filmin galasında Paul Walker’ın rol arkadaşı ve kendisinin vaftiz babası olan Vin Diesel ile objektif karşısında poz veren Walker, babasıyla kurduğu özel bağın, onun ölümünden sonra bile kopmadığını belirtti.

E! News’a konuşan 24 yaşındaki model, Paul Walker’dan kendisine özel işaretler geldiğine inandığını söyledi.

“BABAM BANA ÖZEL İŞARETLER GÖNDERİYOR”

Babasının kendisiyle sayılar aracılığıyla iletişim kurduğunu söyleyen Walker, “Babamın en sevdiği sayılar 4 ve 7’ydi. Benim için işaretler bunlar” dedi. Meadow Walker, “Ne zaman bir şey hakkında şüpheye düşsem ne zaman biriyle kavga etsem ne zaman yok yere sinirlensem hemen etrafımda 4 ve 7 sayılarını görmeye başlıyorum. O zaman babamın hâlâ benimle olduğunu, beni yukarıdan bir yerden kollayıp gözettiğini ve bana işaretler gönderdiğini anlıyorum. Ve o zaman kendime her şeyin yoluna gireceğini ve babamın benimle olduğunu söyleyip rahatlıyorum” ifadelerini kullandı.

“Hızlı ve Öfkeli” serisinde rol almasının kendisi için çok önemli olduğunu ve Paul Walker’ın bu durumdan gurur duyacağından emin olduğunu söyleyen Meadow Walker, serinin ilk filmi gösterime girdiğinde bebek olduğunu ve babasının, onun büyümesine şahitlik eden oyuncu arkadaşlarıyla çalışmanın onu ne kadar gururlandırdığını da belirtti.

Babasının hem en yakın arkadaşı hem de sırdaşı olduğunu, bu yüzden de onun varlığını her zaman yanında hissetmeye devam ettiğini söyleyen model, “Birini unutmaya başladığınızda en hızlı sesi hafızanızdan silinir. Bense babamın sesini filmlerini her zaman izleyerek hep aklımda tutabiliyorum” diye konuştu.

“Hızlı ve Öfkeli” (Fast and Furious) film serisiyle tanınan oyuncu Paul Walker, 30 Kasım 2013’te Kaliforniya’da arkadaşının kullandığı aracın aşırı hız nedeniyle kontrolünü kaybedip bir ağaca çarpması sonucunda hayatını kaybetmişti.

Meadow Walker, babasının adını yaşatmak için deniz bilimlerine hizmeti amaçlayan bir vakıf kurmuştu.

2021’de Louis Thornton Allan ile evlenen Meadow Walker’ın düğününde vaftiz babası Vin Diesel’le yürümüştü.

Fast and Furious 9 koronavirüs nedeniyle iptal edildi