Fast and Furious 9 koronavirüs nedeniyle iptal edildi

Yayın tarihi: 16 Mart 2020 Pazartesi 9:21 am - Güncelleme: 16 Mart 2020 Pazartesi 9:21 am

Koronavirüs sebebiyle pek çok etkinlik iptal edildi ve devamı da geliyor. Yeni gelen bilgilere göre sinema dünyasındaki son kurbanlardan biri Fast and Furious 9 (Hızlı ve Öfkeli 9) oldu.

Fast and Furious 9 koronavirus nedeniyle iptal edildi. Başrolde Vin Diesel’ın yer aldığı aksiyon filmi, bu mayıs itibarıyla tüm dünyada seyircisiyle buluşacaktı, ancak yeni planlar çerçevesinde ileri bir tarihe ertelendi.

Filmin resmi Twitter sayfasından paylaşılan duyuruda, Hızlı ve Öfkeli 9’nun 2 Nisan 2021 itibarıyla Kuzey Amerika’da ve yine 2021 Nisan itibarıyla global çapta vizyona sokulacağı belirtildi.

Fast and Furious 9

Hızlı ve Öfkeli 9’un ertelenmesi sebebiyle pek çok hayranın hayal kırıklığına uğramasının normal olduğunu söyleyen yetkililer, amaçlarının ise büyük bir aile olarak, isteyen herkesin güvenli bir şekilde bu filmi izleyebilmesi olduğunu belirtiyor.

Hızlı ve Öfkeli serisi, tüm zamanlarda en çok hasılat elde eden film serileri arasında yer alıyor. Yetkililer, dokuz numaralı filmin sonrasında da seriye devam etmeye niyetli. Hatta bir süre sonra hayatını kaybeden Paul Walker’ın tekrar görsel efektler yardımıyla seriye eklenmesi gündemde.

Milli Eğitim Bakanlığı 3 GB ücretsiz internet veriyor