Yakın arkadaşı ile eski eşinin fotoğrafına Ece Erken’den tepki: Alıştım şerefsizlere

Yayın tarihi: 20 Mayıs 2024 Pazartesi 3:38 pm - Güncelleme: 20 Mayıs 2024 Pazartesi 3:38 pm

Yakın arkadaşı Sezer Çakır ile boşandığı eski eşi Serkan Uçar’ın fotoğrafını gören sunucu Ece Erken, “Ben alıştım şerefsizlere, şerefsizliklere” paylaşımında bulundu.

Sunucu Ece Erken özel hayatı ile ilgili konuşulmaya devam ediyor. Eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nu 27 Ocak 2022’de uğradığı silahlı saldırıda kaybeden Ece Erken bu kez eski eşi Serkan Uçar ve yakın arkadaşı Sezer Çakır’ın fotoğrafı ile ilgili yaptığı paylaşımı ile gündem oldu.

Ünlü sunucu Ece Erken, yakın dostu Sezer Çakır’ın eski eşiyle olan fotoğraflarına ” Ben alıştım şerefsizlere, şerefsizliklere ” yorumunda bulundu. Erken, “Yazmayın boşuna inanın ilgilenmiyorum. İlgilenmem gereken işim, gücüm, evladım var. Her annenin ilgili olması gerektiği konular bence bunlar.” şeklinde konuştu.

“SERKAN BENİ ÇOK ALDATTI”

Daha önce Serkan Uçar ile neden boşandığıyla ilgili de konuşan Ece Erken, oğlu Eymen’i emzirdiği süreçte Serkan Uçar’ın kendisini ünlü bir futbolcunun eşiyle aldattığını söylemişti. Erken “Serkan beni çok aldattı. Sabahın saat üçünde bir tane sunucuyla, eski futbolcunun eşiyle beraberdi. Eski eşim beni bebeğimi emzirirken bile aldattı. Çocuğumun babası beni ünlü bir futbolcunun eşiyle aldattı, o yüzden boşandım.” ifadelerini kullanmıştı.

Ece Erken’in, zorlu sürecinde yanından ayrılmayan yakın dostu Sezer Çakır ile aralarının bozulduğu ileri sürülmüştü.

Ece Erken’in motosikleti çalıntı çıktı

Kaynak: HABER MERKEZİ