15 Temmuz Köprüsü’nde dehşet anları! Koşan adamla çarpıştı, aracın altında sürüklendi

Yayın tarihi: 5 Eylül 2023 Salı 1:10 pm - Güncelleme: 5 Eylül 2023 Salı 1:10 pm

15 Temmuz Köprüsü girişinde akılalmaz bir kaza meydana geldi. Emniyet şeridinde seyreden 22 yaşındaki motosikletli kadın, yolda koşu yapan bir adamla çarpıştı. Motosikletli genç kadın, çarpışmanın etkisiyle yere savruldu ve yoldan geçen bir aracın altında kalarak sürüklendi. Kazaya sebep olan adam saniyeler içinde olay yerinden kaçtı.

Yere düşerek sürüklenen motosikletli kadın, arkadan gelen diğer motosiklet sürücülerinin desteğiyle araç altından çıkarıldı. Yaralı olarak hastaneye kaldırılan kadının kaburgalarında yamulma ve vücudunda yaralanmalar meydana geldi. Kaza anı motosiklet kamerası tarafından anbean kaydedildi.

“ADLİ SÜRECİ BAŞLATTIK”

Kazayı yaşayan motosikletli Buket Akdaş, “Anadolu yakasından Avrupa yakasına istikamet ediyordum. 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nden geçecektim. Trafik olduğu için diğer motosiklet sürücülerinin de yaptığı gibi sağ şeride geçip devam ettim. Arabaların arasından geçmekten daha güvenli bir yol. Sağ şeritten ilerlerken uzaktan bir yayanın koştuğunu gördüm. Görür görmez yavaşlamaya başladım. Yavaşça yanından geçmek isterken bir anda yayanın dönüşüyle yere düştüm. Arabanın altına sürüklenmeye başladım. Yaya, bu durumda hiçbir şey yapmadı ve olayı izleyip oradan uzaklaştı. Bu davranış hoş değildi. Adli süreci başlattık. Umarım bir daha böyle bir vicdansızlık yapmaz” dedi.

15 Temmuz Köprüsü’nde silahlı kavga!