Zonguldak’ta 14 yaşındaki kuaför çırağına istismar iddiası

Yayın tarihi: 1 Şubat 2024 Perşembe 12:39 am - Güncelleme: 1 Şubat 2024 Perşembe 12:49 am

Zonguldak’ta kadın kuaförü olan 45 yaşındaki Hasan E., yanında çırak olarak çalışan 14 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklandı.

Zonguldak’ta bir kadın kuaföründe çırak olarak çalışan 14 yaşındaki bir kız çocuğu, işletme sahibi 45 yaşındaki Hasan E.’nin kendisine cinsel istismarda bulunduğunu ve kendisini zorlayan mesajlar attığını ailesine anlattı. Aile bunun üzerine, Cumhuriyet Başsavcılığı’na giderek şikayetçi oldu.

Çocuğun pedagog eşliğinde alınan ifadesinde ‘ustası’ Hasan E.’nin kendisine dokunduğunu ve öptüğünü, iş yerinde sıkıştırarak cinsel taleplerde bulunduğunu anlattı.

Savcı talimatıyla gözaltına alınan Hasan E., ifadesinde kendisine iftira atıldığını öne sürerek suçlamayı reddetti. Kuaför Hasan E. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

DİĞER ÇIRAKLARIN DA SÖZLEŞMESİ FESHEDİLDİ

Ara eleman ihtiyacını gidermek için faaliyet gösteren Zonguldak Mesleki Eğitim Merkezi’nin, yaşanan bu olay nedeniyle Hasan E.’nin yanında beceri eğitimi alan diğer 2 çıraklık öğrencisinin de iş yeriyle olan sözleşmesini tek taraflı feshettiği öğrenildi.

(DHA)

İstismarcı öğretmenden skandal savunma: Suç olduğunu bilmiyordum

Zonguldak’ta kadın kuaförü olan 45 yaşındaki Hasan E., yanında çırak olarak çalışan 14 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu suçlamasıyla tutuklandı.

Kaynak: TELE1