Zamlara isyan edip AKP’den istifa etmişti! CHP’ye geçti

Yayın tarihi: 23 Ağustos 2022 Salı 11:52 pm - Güncelleme: 24 Ağustos 2022 Çarşamba 1:23 am

AKP Milas İlçe Yöneti Kurulu üyeliğinden, zamlara tepki olarak partisinden istifa eden Veli Ulaş CHP’ye geçti.

Muğla’nın Milas ilçesinde AKP Yönetim Kurulu Üyesi Veli Ulaş, geçtiğimiz şubat ayında “Bu zamlarla vatandaştan oy isteyemem. Bu son zamların geri alınmasına yönelik bir ibare de görmedim” diyerek AKP’den istifa ettiğini açıklamıştı.

AKP’den istifa ettikten sonra CHP’ye geçen Veli Ulaş’a, CHP İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği geleneksel salı toplantısında CHP rozeti takdim edildi.

“VATANDAŞA SAVUNACAK BİR YANIMIZ KALMADI”

Sözcü’den Yaşar Anter’in haberine göre; Veli Ulaş yaptığı açıklamada “Bu son zamları gidip vatandaşa anlatamam, anlatamayacağım içinde oy isteyemem. Bu son zamların geri alınmasına yönelik bir ibare de görmedim, vatandaşla nasıl konuşabiliriz ne diyebiliriz ki? Siyaseten hizmet edemeyeceğim için AKP’den istifa etmiştim. Bu zamlarla hizmet olmaz tabii ki. 15 yıllık siyasetçiyim, böyle günler görmedik. Vatandaşa savunacak bir yanımız kalmadı. AKP çatısı altında siyaset yapmayacağımı söylemiştim. Şimdi siyasette doğru yerde olduğuma inanıyorum, Milas’a ve Muğla’ya daha iyi hizmet etmek için CHP’ye katıldım. Zaten biz Milas’ta iyi bir aileyiz” diye konuştu.

AKP’li belediyeden ‘arkadaşa’ ihale kıyağı