Yurttaşlar AKP’nin kalesinde yollarda kaldı

Yayın tarihi: 10 Şubat 2022 Perşembe 2:20 pm - Güncelleme: 10 Şubat 2022 Perşembe 2:20 pm

AKP’nin kalesi olarak anılan Konya’da kar yağışı ve tipi sebebiyle kentin çevre illerle bağlantısı kesildi. Yurttaşlar yollarda mahsur kaldı.

Konya’da etkili olan kar yağışı çevre illerle ulaşımı imkansız hale getirdi. Konya-Ankara, Konya-Aksaray, Konya-Antalya, Konya-Afyonkarahisar, Konya-Beyşehir ve Konya-Adana kara yollarında araç geçişlerine izin verilmedi.

Yolların ulaşıma kapatılması sebebiyle yurttaşlar soğuk havada mahsur kaldı.

“DALGA GEÇER GİBİ ‘DUA EDİN’ DEDİLER”

Kar yağışı sosyal medyada da gündem oldu. Konya Akşehir ilçesinde mahsur kalan Güneş Türk isimli sosyal medya kullanıcısı paylaşımında “Saatlerdir Konya Aksehir’de mahsur kaldık. 2022 de yolun açılmaması ne demek ? İnanamıyorum ya gerçekten ,soğuktan donuyoruz” ifadelerine yer verdi.

Zeliha Yücel isimli yurttaş ise “Konya yolunda 8- 9 araç mahsur kaldık 155 arandı destek sağlanmaya çalışıyor denildi 2 saat haber yok , yakıt az 159 karayolları dalga geçer gibi Allah’a dua edin dedi” paylaşımında bulundu.

VALİLİKTEN AÇIKLAMA

Konya Valiliği koordinasyonunda 6 bin 140 personel ve bin 922 araçla karla mücadele çalışmaları sürdürüldüğünü ve yollarda mahsur kalan 265 kişi ve 131 aracın kurtarıldığını duyurdu.

AKP’nin kalesinden AKP’ye protesto